Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

27. 12. 2017. 15:00   >>  10:55

Šta to žene privlači kod Srba, a drugi narodi to nemaju

Napravljena lista od 10 najzgodnijih nacija.

Prema međunarodnoj anketi sprovedenoj u 43 zemlje na pet kontinenata, i među pripadnicima jačeg pola postoje oni koji su, generalno, atraktivniji od drugih. Žene koje su glasale kao najveći faktor privlačnosti istakle su šarm, visinu, proporcionalnost lica i građu tela, a ovo je deset država sa, navodno, najzgodnijim muškarcima.

10. Kuba

Ono što se ženama najviše sviđa kod Kubanaca je njihova preplanula put, odličan smisao za ritam, poznavanje veštine plesa i zavođenja, kao i činjenica da je većina Kubanaca atletske građe bez pohađanja teretana i sličnih angažmana.

9. Grčka

Iako grčki nos, odnosno profil, možda nije najpopularnija odlika na licu, njihove tamne obrve, kosa i oči, kao i izražena čeljust, Grke čine prilično poželjnim kod žena, bar što se tiče njihovog izgleda.

8. Maroko

Ova zemlja koja je vrlo popularna među turistima osim odličnom hranom i prirodom može se pohvaliti i zgodnim muškarcima, a ono što se tamo sviđa ženama je njihov smisao za modu i činjenica da nose neku verziju šminke za oči koja se naziva surma (nešto poput Džonija Depa u „Piratima s Kariba“).

7. Izrael

Oni često imaju tamnu put i svetle oči, što žene smatraju vrlo privlačnim, a i brade koje nose smatraju se vrlo pomodnim dodatkom.

6. Španija

Španci se tradicionalno smatraju privlačnim zbog zvučnog jezika, a naruku im ide i mediteranska klima i šarm koji poseduju.

Pratite nas i na Viberu!

5. Italija

Poznati su po zavodničkim sposobnostima, iako žene kažu kako su često precenjeni jer su mahom niski i prenapadni. Ipak, našli su se na listi, na visokom petom mestu.

4. Nemačka

Samouvereni, visoki i često svetle puti, Nemci predstavljaju poseban tip muškarca koji mnoge žene smatraju privlačnim.

3. Srbija

Jedna od najprivlačnijih stvari koje su žene navele kod Srba je visina — većina ih prelazi 185 cm. Takođe, ženama je seksi što Srbi pričaju „engleski sa slovenskim naglaskom“ i njihova direktnost.

2. Švedska

Baš poput Šveđanki, i njihove jače polovine visoko se kotiraju na ovakvim listama. Plavi, bradati, s plavim očima, brojnim su ženama oličenje seksepila.

1. Argentina

Za razliku od žena, prvo mesto ne drže ni Rusija ni Brazil, već Argentina, čiji su muškarci, navodno, melem za oči, piše sputniknews.com. 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari