@sydneykinsch check the reflection in your boyfriend’s sunnies ladies ✨ #fyp ♬ original sound - Mandy Patinkin and Kathryn G

Sidni Kinp je svoje „otkriće“ podelila na društvenim mrežama, uz savet svim devojkama da uvek dobro prouče fotografije koje im šalju partneri.

Na fotografiji je selfi dečka iz automobila, koji na sebi ima naočare za sunce. Na prvi pogled, nije očigledno ono što je ova devojka primetila, ali kada se bolje zagledate u njegovim naočarima se krije jedan detalj. Naime ona je primetila noge druge devojke, na suvozačevom sedištu.

U komentarima je objasnila da je posle nedelju dana saznala pravu istinu, a to je da je njen dečko vara sa pet različitih devojaka. On nije odmah priznao šta se dešava, ali su joj njegovi prijatelji otrkili detalje.

Video je prikupio skoro 1,4 miliona pregleda, a mnogi su komentarisali da su oduševljeni njenim istraživačkim sposobnostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.