Otkrijte svoje POZITIVNE I NEGATIVNE OSOBINE! Šta ste prvo primetili: Ribu, oko, jezero?

Pažljivo pogledajte sliku i recite šta ste prvo ugledali, jer upravo to što ste prvo ugledali otkriva vaše snage i slabosti.

Koliko puta ste se zapitali koje su zapravo vaše snage i slabosti? Zahvaljujući ovom vrlo jednostavnom testu, možete lako da saznate koje su vaše negativne i pozitivne strane.

Pažljivo pogledajte sliku. Reč je o delu koje je naslikao Vladimir Kuš, umetnik kojeg zovu “ruski Salvador Dali “. Šta ste na njoj prvo primetili? Ne pokušavajte da date racionalan odgovor, ovde se računa samo vaša podsvest!

Da li je to jezero, oko, riba, vilin konjic ili biljke koje rastu oko jezera ?

1. Oko

Vi ste definitivno kreativna i inteligentna osoba, s neobičnom inteligencijom koja je zainteresovana za mnoge teme. Ali koje su vaše snage i slabosti ?

Pozitivna strana je sigurno to što imate veliku žeđ za znanjem, što vas čini kulturnom i zanimljivom osobom. Vaša emocionalna inteligencija je razvijena i vaše ponašanje je prijatno i zabavno.

U negativne strane spada određena arogancija, koja je rezultat vašeg znanja.

Često se hladno ponašate prema ljudima za koje ne smatrate da su na vašem nivou, što uopšte i ne primećujete, a to zna da bude vrlo neprijatno.

2. Riba

Vi ste osoba s vrlo živahnom inteligencijom! Možete odmah da prepoznate probleme i često znate kako da se ponašate u skladu s tim.

Pozitivna strana je vaša velika odanost prema drugima i sposobnost da se stavite u "njihove cipele".

S druge strane, nedostaci su povezani s područjem donošenja odluka. Često, kada niste pod pritiskom, treba vam dugo vremena da donesete odluku, a to druge ljude zbunjuje.

3. Vilin konjic

Ako ste prvo ugledali vilinog konjica, može se reći da ste uravnotežena i smirena osoba. Znate šta želite i ne bojite se da sledite snove kako biste postigli svoje ciljeve!

Vaša pozitivna strana je i to što ste sigurni u svoje ideje i mišljenja i način na koji se odnosite prema problemima. Uvek ste proaktivni i ne dozvoljavate da vas savlada prošlost!

Vaše negativne strane su vrlo često povezane s apatijom i umorom koji vas pogađa u najrazličitijim trenutcima.

Znate da se obeshrabrite, pogotovo kad stvari ne idu kako biste želeli!

4. Biljke koje rastu oko jezera

Ako ste prvo ugledali biljke koje rastu oko jezera, vi ste odlučna, umerena osoba, oprezna u načinu govora, koja pažljivo procenjuje težinu reči.

Vaše pozitivne strane su obrazovanje i elegancija bez premca.

Nikad ne rizikujete da ostavite loš utisak i pravi ste model ponašanja!

Međutim, vaša negativna strana je što ljudi često ne razumeju vaš način postupanja i možete im često izgledati osvetoljubivo.

5. Samo jezero

Vi ste vrlo snalažljiva osoba.

Ne bojite se uspoređivanja ​​s drugima i za vas mudrost nije pitanje starosti već iskustva!

Vaša pozitivna strana je nepokolebljiva želja za delovanjem i sposobnost prihvatanja svih, bez pravljenja razlika.

Vaša mana je nesposobnost priznavanja svojih najvećih grešaka, piše Atma.