Majku na društvenim mrežama osudili zbog izgleda njene dece: "Izgleda da treba da idu na dijetu"

Na društvenim mrežama često se mogu videti slike preslatkih bebica, koje ponosne majke žele da predstave čitavom svetu. Tako je i jedna žena pod imenom Alexis LaRue odlučila da sa pratiocima podeli kako izgledaju njene ćerke bliznakinje.

Foto: Tik Tok / @themejiafamily
Foto: Tik Tok / @themejiafamily
.

Naime, mama bliznakinja je na svom Tik Tok nalogu @themejiafamily postavila video koji je privukao pažnju velikog broja njenih pratilaca. Na snimku se mogu videti bebe koje su za svoj uzrast poprilično velike.

Njeni videi su veoma brzo postali viralni, a sada zajedno imaju preko više od 45 miliona pregleda i ogroman broj komentara. Neki od komentatora su bili poprilično surovi i mladoj majci su skrenuli pažnju na to da nije normalno da mala deca budu toliko gojazna.

Savetovali su joj da izbegava da im daje grickalice i da bi deca trebalo da idu na dijetu.

- Mislim da je vreme da idu na dijetu" - glasio je jedan od komentara.

Alexis je na to samo odgovorila da su joj deca potpuno zdrava i da je suludo decu podvrgavati dijetama i uskraćivati im omiljenu hranu.

- To što vi niste navikli da viđate bebe sa malo više kilograma ne znači da treba da veđate moje devojčice - napisala je ona u komentaru ispod videa.

S druge strane, bilo je i onih koji su bili ljubazni i "branili" su stava ove mlade majke.

- One su samo dve zdrave i voljene bebe. Žao mi je što su ljudi toliko zli i što ima ovoliko negativnih komentara - glasio je jedan od njih.