OVAN

Može biti sitnijih nesporazuma u komunikaciji, najviše zbog vaše ubeđenosti da ste u pravu. U ovom danu budite nešto oprezniji po pitanju dogovora – velika je šansa da neće biti ispoštovani. Popodnevni sati su bolji za komunikaciju sa partnerom.

BIK

Moguće je da neke stvari izgledaju komplikovanije nego što zaista jesu, ili ste vi probleme preuveličali. Bolje je da ne povlačite ishitrene poteze, sačekajte da se situacija raščisti. Partner je danas nešto « na kraj srca » - pustite ga da malo rashladi glavu.

BLIZANCI

Iako ste pod tenzijom, ovaj dan je odličan da pokrenete pitanja ili dogovore koji su vam u poslovnom segmentu važni. Loša komunikacija sa nadređenima. Imate “otvorena vrata” za neko jače pokretanje prema osobi koja vas privlači.

RAK

Veći broj nerešenih pitanja ili situacija koje morate obaviti što pre. U prvom delu dana ste statični, dok je drugi deo već bolji da se pokrenete I završite ono što imate. Prema voljenoj osobi se trudite da budete pažljivi, ali reakcija druge strane izostaje.

LAV

Dobro raspoloženje i ubeđenost da ste u pravu, pa će komunikacija sa saradnicima biti ispunjena pozitivnošću ali I presijom da ostvarite ono što želite. Uglavnom ćete uspeti u nastojanjima. Lako ostvarujete kontakt sa suprotnim polom.

DEVICA

Možda još uvek niste u potpunosti zadovoljni rezultatima nečega što ste pokrenuli, ali malo po malo – idete napred. Ne čekajte da vas ljudi kontaktiraju, pokrenite se vi. Sa emotivnim partnerom – solidno, mada se provlači vaše nezadovoljstvo.

VAGA

Još uvek ste obuzeti nedoumicama I bojaznima, iako vidite da se sve uglavnom odvija u onom pravcu koji vama odgovara. Neko će vas kontaktirati po važnom pitanju. U emotivnom delu – smatrate da partner trenutno gleda samo sebe.

ŠKORPIJA

Očekujete poslovnu uslugu I više je nego moguće da će vam ova osoba izaći u susret. Obećavajući dogovori I komunikacija sa saradnicima. Emotivni život ste u potpunosti podredili poslu trenutno. Želite da iskoristite mogućnosti koje vam se nude.

STRELAC

Dosta toga vam ide na ruku, a I vaše je razmišljanje I delovanje brzo, pa ćete iskoristiti mogućnosti koje vam se nude. Mogućnosti za dosta dobru poslovnu saradnju ili dogovor. Emotivni partner očekuje podršku za neka pitanja koja su mu bitna.

JARAC

Do vas dolaze nagoveštaji jače poslovne ponude ili saradnje koja bi mogla biti ostvarena u narednom periodu. Saslušajte, mislim da ćete moći da ostvarite uspeh. Situacija sa voljenom osobom se smiruje – lakše dolazite do dogovora I kompromisa.

VODOLIJA

Dobili ste obećanje usluge ili dogovora I nadate se da će druga strana ovo biti spremna I da ispoštuje. Pokrenite se – dan je dobar za komunikaciju sa saradnicima. Budite strpljivi i saslušajte – ovo važi i za emotivni segment, gde ne treba ulaziti u rasprave.

RIBE

Iako je poslovni dan pred vama odličan, vi ćete se u jednom momentu osetiti opterećeno, ili će pak neka veća odgovornost biti na vama. Ne sumnjajte u sebe. Emotivno neraspoloženje, naročito u prvom delu dana. Imate osećaj da ne dobijate ono što želite.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.