Dani najboljih kupovina - Sajamski dani od 16. do 31. oktobra

U svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u zemlji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, od 16. do 31.oktobra, četvrtu godinu zaredom, održava se manifestacija Sajamski dani.

PR
Foto: Promo
Foto: Promo
.

Veliki sajamski popusti ne važe samo na Lagunina izdanja nego i na knjige drugih domaćih izdavača, naslove na engleskom jeziku i bogat gift asortiman.

Pored izdanja Lagune, na popustu su i knjige više od 100 drugih izdavača, kao i knjige na stranim jezicima.

POPUSTI I AKCIJE TOKOM SAJAMSKIH DANA

Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige odabranih drugih izdavača i strane knjige 10%. Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga, odobravamo dodatni popust od 10%, za kupovinu 6–8 knjiga popust od 15%, a ukoliko birate 9 ili više naslova, odobravamo dodatni popust od 20%.

Odličan gift program biće snižen za 15%.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije na sajtu laguna.rs.

Spisak knjiga na akciji „3 za 499“ možete pogledati ovde.

Spisak knjiga na akciji „3 za 999“ možete pogledati ovde.

Za vreme trajanja Sajamskih dana ne važe ostale redovne akcije. Neće važiti povlastice u okviru Laguninog kluba čitalaca, povoljnosti Delfi Premium članstva, kao ni tekuće akcije, ali će se svim članovima Laguninog kluba čitalaca beležiti članska kupovina, koja može uticati na povećanje članskih popusta u narednom kvartalu.

Izuzetnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja Sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije.

Obezbedili smo i povlašćenu cenu isporuke DHL-om za porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs tokom trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.