@taylordonoghuee

Hot take but just my opinion 🤷🏽‍♀️

♬ original sound - Taylordonoghuee

Devojka po imenu Tejlor Donogui izazvala je debatu nakon što je na društvenoj mreži Tiktok podelila spisak od pet stvari koje ne bi dozvolila svom dečku.

U videu koji je postao viralan izložila je osnovna pravila za svog dečka.

1. Bez najbolje drugarice

"Prvo je veoma očigledno, ali nikada ne bih dozvolila mom dečku da ima najbolju drugaricu“, kaže ona. Zašto? "Zato što ne verujem u njih“, dodala je ona.

Međutim, kreatorka sadržaja prihvata da njen dečko ima prijateljice i poznanice. Ali ona povlači crtu čim se pomenu najbolje drugarice. "Najbolja drugarica? Apsolutno ne“, kaže ona.

2. Uvek poznata lokacija

Sledeća je lokacija njenog dečka. "Nikada neću dozvoliti svom dečku da mi kaže gde se nalazi“, izjavila je Tejlor. "Samo želim da se uverim da je dobro. Špijuniram li ga svakog trenutka? Ne, ali osećam da je to samo jedna od onih stvari da, kad ti je stalo do nekoga, moraš da mu kažeš gde si", rekla je i dodala kako je sumnjivo ako osoba sa kojom izlazite ne želi s vama da podeli svoju lokaciju. "To je signal za uzbunu poput crvene zastavice“, kaže ona.

3. Zabranjen ulaz u striptiz klubove

Treća stavka na listi ne dozvoljava njenom partneru da ide u striptiz klub.

"Može da ide u barove. Može da ima muški dan, ali striptiz klubovi? Apsolutno ne“, navodi ona.

4. Ne sme sve da plaća

Zatim, njen dečko koji plaća sve račune je još jedno ne.

"Osećam da kad muškarci sve plaćaju je 100 odsto pogrešno“, kaže ona. Tejlor pojašnjava da govori o zabavljanju, a ne o braku sa decom.

"Pogotovo na početku, tip bi trebalo da preuzme većinu računa, ali lagala bih ako bih rekla da neću da platilm ni dinara“, kaže ona. Uprkos tome što nije u braku, kreator sadržaja ne želi da ona ili njen muškarac "iznevere jedno drugo“.

5. Nema lajkovanja vrućih fotki

Konačno, kreatorka sadržaja neće tolerisati da njen muškarac lajkuje slike drugih žena u bikiniju na Instagramu.

"Osećam kao da je to velika crvena zastava iz očiglednih razloga“, objašnjava Tejlor.

"Uvek me rastuži kada vidim nekoga ko je, kao, oženjen ili samo u vezi a koji, kao, voli fotografije drugih devojaka, posebno one provokativne".

Njen video je dosad prikupio skoro 900.000 pregleda, a u komentarima se većina složila sa Tejlor, ali je bilo i onih koji su zgroženi komenatirsali da ovakav spisak pravila pokazuje njenu nesigurnost i zapravo je baš to alarmantna crvena zastavica.

"Nema šanse da svom dečku govorim šta može, a šta ne... on je odrastao", "Nema poverenja u takvoj vezi. Neće izdržati test vremena", samo su neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.