Muškarac koji se ljubi ‘prenežno’, kaže Kosk, proizvodi puno pljuvačke, a njegov stil se može opisati kao predvidiv i pomalo dosadan pa verovatno nije previše kreativan ni strastven u krevetu.

Brzinski poljupci i stil "centrifuge" u kojoj se stalno izmenjuje jedan te isti pokret odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji menja različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

“Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah dobar je znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja”, kaže Kosk za "Daily Mail", prenosi vecernji.hr

Evo na šta još prema njenom mišljenju treba obratiti pažnju i da li treba žuriti ili sačekati na seks.

Način na koji jede

Najbolji su ljubavnici hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju hrane, a najgori oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem svojih mišića visokoproteinskom prehranom u seksu više uzbuđuju sami sebe nego njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzinsko “trpanje” hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u seksu.

Način na koji govori

Monoton glas bez promene tonaliteta kao niti izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru, kao i glasno pričanje otkrivaju temperamentnog muškarca u seksu.

Način na koji se ponaša u društvu

Kao opšte pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveno orijentisan, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi.

Način na koji sedi

Muškarac koji u restoranu i kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije siguran je pobednik u krevetu, jer time demonstrira koliko je fokusiran na partnerku i spreman da joj ugodi. Onaj koji sedi raširenih nogu i svako malo promatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Način na koji dodiruje druge

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sugovornika, potapša ga po ramenu i nema problema sa fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji su fizički udaljeni od sugovornika, a telo im je ukočeno u razgovoru su nesigurni i ne vole da pokazuju osećanja. To ih ne čini odličnim ljubavnicima.

Način na koji vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavničkih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi vas mogao da vas "guši”. Oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke i brzo je ispuštaju nisu taktični i u seksu im je bitna “mehanika” više od osećaja.

Najbolji su ljubavnici oni koji blago prislone vaš dlan na svoj, kaže terapeutkinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.