Ova četiri ljubavna pravila trebalo bi odmah da prekršite!

S vremenom neka ustaljena pravila gube svoju jačinu i njihovo kršenje ima više smisla nego poštovanje. Tako je i s određenim ljubavnim pravilima čije kršenje može vezi da donese upravo tu dozu sreće i sklada koja joj je falila.

Prekršite ih bez razmišljanja!, foto: Depositphotos/GeorgeRudy
Prekršite ih bez razmišljanja!, foto: Depositphotos/GeorgeRudy
.

Kako piše "Cosmopolitan", ova četiri ljubavna pravila trebalo bi da počnete da kršite:

Partner i vi sve morate da radite zajedno

Pa ni s roditeljima ne provodite sve vreme kad ste deca, zašto biste to morali da činite s vašim ljubavnim partnerom? Potpuno je normalno da se vaši interesi i hobiji razlikuju i da oboje imate stvari koje volite da radite sami. Nemojte voditi dečka na kafu s prijateljicom i nemojte ići s njim i njegovim prijateljima da gledate utakmicu.

Ne smete da idete na spavanje posvađani

Iako je sjajno rešiti nesuglasice što je pre moguće, ponekad vam je potrebno vreme da se malo ohladite i da ne reagujete kako biste možda u afektu. Hladna glava je ipak bolja i bistrija.

U vezi ne sme biti tajni

Naravno, nema smisla kriti velike stvari koje utiču na vaš život i čije bi tajenje moglo da izazove raskid. No, neke sitnice koje želite da zadržite u privatnosti, zaista ne moraju da dopru do vašeg partnera.

Ako ste jednom raskinuli, raskinućete ponovno

Svaka veza je drugačija i nema potrebe da se opterećujete sledećim potencijalnim raskidom ako ste se pomirili s bivšim dečkom. Uživajte u trenutku i obnovljenoj vezi, niko ne kaže da srodne duše nemaju problema.

Izvor: Index.hr