Ja sam PROFESIONALNA LJUBAVNICA, a ovo su SULUDI PRESKUPI POKLONI koje sam dobila za Božić od bogatih oženjenih muškaraca

Možda je kod Deda Mraza na listi nestašnih, ali i dalje dobija mnogo poklona za Božić!

Izvor: 24sedam.rs/K. O.  |  
Foto: Pressmaster/Shuttrstock
Foto: Pressmaster/Shuttrstock
.

Gvenet Li, koja je decenijama bila ljubavnica, stručnjak je za pronalaženje „bogatih“ muškaraca koji mogu da podrže njen ekstravagantni način života, kaže da je njeni oženjeni ljubavnici obasipaju skupim božićnim poklonima, a na listi se našlo mnogo luksuznih darova.

Do sada je dobila dizajnersko donje rublje, skupa krzna, automobil, pa čak i put na Kostariku od 6.300 dolara.

„Mogu da radim šta god hoću, kad god želim, bez pitanja ili ograničenja – i što je najvažnije, sve besplatno“, drsko je izjavila Li (54) u intervjuu za Džem pres.

Živi u Kaliforniji, a trenutno se viđa sa pet oženjenih muškaraca — uključujući i jednog koji je u procesu razvoda.

Li kaže da služi kao „emotivni odmor“ za svoje muške ljubavnike, koji su više nego srećni da troše mnogo na poklone kako bi je usrećili.

„Za putovanje u Kostariku platila su mi dva različita ljubavnika. Jedan je keširao letove, tako da sam mogla da putujem poslovnom klasom, a drugi je platio ceo aranžman, tako da je to bila kombinacija", izjavila je.

Ljubavnica slavi rođendan u novembru i kaže da je od tada do 25. decembra poklona na pretek.

„Uglavnom dobijam cveće i parfeme, bilo šta tako lepo, kao i skupo donje rublje i čarape. Neko mi je jednom poklonio i automobil", ispričala je.

Li je jednom dobila bundu za Božić, ali obično napravi listu želja koja sadrži odeću i nakit od kojih njeni ljubavnici mogu da biraju.

„Ja sam u divnom novom domu i zaista se bavim umetnošću, tako da je i to na mojoj listi“, izjavila je.

„Moram da vežbam odvojenost. Ne želim da postanem komplikacija za njih, dešava se da se u vezu uključe emocije, pa ponekad moram da napravim korak unazad", objasnila je.

„Biti ljubavnica znači da se zabavite, ali i da stvorite sigurno utočište za oboje i da uživate u malom bekstvu“, dodala je lepotica.

"To je jednostavno. Žena = majka dece, ljubavnica = poverljiva osoba," zaključila je ona, a prenosi New York Post.