Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji podstiče razgradnju celulita, smanjenje obima, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. To je terapija s kojom se podstiče funkcija limfnog sistema, pa se tako brže izlučuju štetni toksini iz tela kao i višak tečnosti.

Celokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i bola koja je eventualno bila prisutna ranije. Dženifer Aniston se fotografisala ležeći na podu, a na nogama je imala kompresijske "pantalone", kako to izgleda pogledajte na njenom Instagram profilu klikom OVDE. Glumici nije strano da uskoči u bikini, pa ni ne čudi da oduševljava svojom figurom.

Pored toga, svoje savršeno telo i u 54. godini održava redovnim treninzima i zdravom ishranom.

- Nekad sam se budila nekoliko sati pre posla kako bih odradila kardio trening i mislila sam da je normalno da boli i da se osećam kao da ću da se onesvestim. Dugo sam verovala u to i tako sam si uništila telo - ispričala je Denifer Aniston svojevremeno za "In Style".

Inače, Aniston je otkrila mnoge tajne koje su joj pomogle da održi liniju tokom godina. Među njih spada i topla voda s limunom, kojom započinje svaki dan, baš kao i hodanje po stepenicama na traci, ali najvažniji deo dana za nju je onaj kada može da meditira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.