Ukus - Kada sve stavite u kesu,začine, meso, povrće – sve se kuva i peče i svom sosu, što odmah poboljšava ukus same hrane, a začini se najbolje sjedine sa ostalim sastojcima. Takođe, koristite manje začina nego inače, a dobićete isto tako bogat ukus, piše LifePressMagazin.

Vreme i lakoća - Kese za pečenje štede vreme. Sve bude brže pečeno. One zadržavaju paru i sokove, a ponekad smanje vreme pripreme hrane gotovo upola. Takođe, mnogo je lakše premestiti ono što ste pekli u kesi na tanjir za posluživanje – samo na njemu rasečete kesu i uklonite je.

Čišćenje - Kada koristite kese nema prskanja po rerni, jakih mirisa, pare. Posuda u koju stavite kesu prilikom pečenja bude potpuno čista, jer sve ostaje u kesi. Sa njima duže čuvate rernu čistom i kuhinju mirisnom.

Jednostavne i lake za upotrebu - Ove kese nisu skupe, posebno kada uzmete u obzir da ćete uštedeti na čišćenju rerne i na električnoj energiji, jer skraćujete vreme pripreme jela. Na ovaj način takođe čuvate rernu, jer ćete je manje ribati, grebati i strugati. Uz to, one su veoma jednostavne za upotrebu.

Oprez: Obratite pažnju na to da vas ne opeče vodena para prilikom otvaranja, kao i na uputstva sa pakovanja. Kese se pre pečenja moraju probušiti na nekoliko mesta čačkalicom ili viljuškom, a temperatura rerne ne sme da prelazi 200 stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.