Sastojci: - 7 žumanaca - 7 kašika šećera - 5 kašika mlake vode - 7 kašika brašna - 1 prašak za pecivo - 2 male šoljice ulja Ovu smesu podeliti na dva dela i ispeći dve kore.

Potrebno za fil:

- 4 pudinga od vanile - 1 l mleka - 250 g šećera - 7 belanaca - 7 kašika šećera
Priprema:

- Skuvati puding u mleku sa šećerom. - Zatim posebno umutiti belanca i šećer, pa kašiku po kašiku dodavati u topao puding. - Sve lepo sjediniti i ostaviti da se prohladi. - Staviti jednu koru, pa preko fil, pa odozgo kora. - Nakon što se stegne, pre posluženja iseći na kocke i može se posuti sa malo prah šećera, piše Super žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.