Volite da ČISTITE KUĆU kada ste POD STRESOM? Možda pripadate jednom od ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA koja čiste da bi se opustili

U današnjem užurbanom svetu, mnogi traže način da se opuste i oslobode stresa. Neki se opuštaju gledajući filmove i čitajući knjige, a drugi vole da se zatrpaju poslom kako bi se osećali opušteno. Ovo su tri horoskopska znaka koja vole da čiste kako bi se opustili.

Izvor: index.hr  |  
Ilustracija Foto: Krakenimages.com/Shutterstock
Ilustracija Foto: Krakenimages.com/Shutterstock
.

Device

Device ništa ne opušta kao temeljito čišćenje doma. Kada brišu prašinu i organizuju stvari, osećaju da ponovno uspostavljaju red i kontrolu nad svojim životom. Proces čišćenja za Device je gotovo meditativan, jer se osećaju osveženo i smireno. Čisto okruženje donosi im unutrađnji mir.

Vaga

Za Vage je čišćenje način da stvore estetski ugodan prostor u kom se osećaju opušteno i inspirativno. Organizacija i dekorisanje doma često na njih imaju terapeutsko delovanje. Kroz proces čišćenja usklađuju fizički prostor sa njihovim idealima lepote.

Jarac

Jarčevi na čišćenje gledaju kao na način da se oslobode stresa i napetosti koji dolaze sa njihovim ambicioznim naporima. Kad se posvete čišćenju, osećaju kao dasu postigli nešto konkretno i da su uspostavili red u svom okruženju. Ovaj proces im pomaže da se pripreme za nove izazove!