Vodolije će DANAS BITI okružene ljudima koji ne vode računa o tome šta pričaju; Bikovi dobijaju važne poslovne informacije!

Šta su nam zvezde "zakuvale" ove srede?

Foto: Cast Of Thousands/Shutterstock
Foto: Cast Of Thousands/Shutterstock
.

OVAN

Situacije u poslovnom okruženju se menjaju iz trenutka u trenutak, ali ćete vi nekako uspevati da sve držite pod kontrolom. Partner ne poštuje dogovore , ali ste vi spremni da pređete preko toga. Ne želite nemire I sa te strane.

BIK

Dobijate informacije koje vam mogu promeniti koncepciju daljeg delovanja u poslovnom segmentu. Ne istrčavajte se sa izjavama, da vam partneri ili saradnici ne bi zamerili. Jedva uspevate da odvojite malo vremena za voljenu osobu.

BLIZANCI

Ako se budete opterećivali nečijim rečima, propustićete vreme da završite veću poslovnu obavezu. Pokušajte da se usredsredite na ono što je zaista bitno. Smatrate da dajete mnogo više nego što dobijate u odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Ne posvećujete dovoljno pažnje onome što je neophodno da uradite. Niste prisutni duhom i usmereni ste više na emotivnu stranu, jer tu postoji određeno nezadovoljstvo. Moguće je da vas je partner iznenadio nekom svojom izjavom.

LAV

Ogromna energija i potrebno je da se punom parom bacite na završavanje obaveza. Ne izmišljajte razloge za čekanje i ne svađajte se sa ljudima sa kojima radite. Emotivni partner vas koči u nekim situacijama. Za sada ćutite.

DEVICA

Ne budite isključivi u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, ne potencirajte samo na svojim interesima. Shvatite da je suština pregovora, baš to – da se dogovorite. Prebacujete partneru za neke sitnice koje i sami radite. Niste objektivni.

VAGA

Neko vas juri, pokušavajući da vas ubedi da radite za njega ili da prihvatite poslovnu ponudu. Nije zgoreg da razmislite o svemu što se dešava. Velika žudnja prema voljenoj osobi, ali premalo vremena da biste uspeli da ostvarite sve planove.

ŠKORPIJA

Očekujete da se neke situacije na poslu razreše same od sebe, i verovatno je i najbolje da se ne mešate preterano. Pustite da se sve odvija svojim tokom, manje ćete se nervirati. Nemojte prećutkivati voljenoj osobi neke stvari i držati se uvređeno.

STRELAC

S jedne strane, osećate veliku potrebu da rešite neke situacije na poslu, a sa druge doživljavate kočenje od kolega sa kojima radite ili najbližih saradnika. Manje nerviranja, da ne biste i u svoje emotivne relacije preneli negativna osećanja.

JARAC

Imate osećaj da ćete iskočiti iz kože ako nekim ljudima sa kojima radite ne kažete ono što mislite o njima. Ako je moguće – prećutite, da ne biste napravili pometnju ili lošije odnose. Emotivni partner je odlično raspoložen i obasipa vas ljubavlju.

VODOLIJA

Okruženi ste ljudima koji uopšte ne vode računa o tome šta pričaju. Ako su u pitanju neka kancelarijska ogovaranja, sklonite se od toga. Voljena osoba vas smara konstantnim primedbama po nekim pitanjima, a vi iskreno mislite da preteruje.

RIBE

Bilo bi dobro kada biste ispravili neke stavove, jer ako se budete tvrdoglavo držali dosadašnjeg načina funkcionisanja, možete napraviti raspravu sa saradnikom. Dobar odnos sa voljenom osobom, mirni trenuci su pred vama.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com