VEČITI NEPRIJATELJI prema horoskopu: Ove kombinacije znakova se NIKAKO NE SLAŽU!

Ovi horoskopski znakovi jednostavno ne umeju jedni sa drugima.

Izvor: telegraf.rs  |  
Foto: Ollyy/Shutterstock
Foto: Ollyy/Shutterstock
.

Dok se za neka od negativnih osećanja jednih prema drugima mogu okriviti međusobni postupci ili reči, za mnogo toga može da se okrivi i tip ličnosti kome svako od nas pripada, a veliki deo naše ličnosti, hteli ili ne, dobijamo iz horoskopskog znaka, od zvezde pod kojom smo rođeni.

Ako se pitate koji horoskopski znak je vaš apsolutni neprijatelj kojeg bi bilo mudro da izbegavate, portal "Your Tango" izdvaja sledeće:

Blizanci i Blizanci

Ako je ikada postojao znak koji nije mogao da podnese sebe, to su Blizanci. Dve ličnosti umotane u jedan znak, koje hodaju po tankoj liniji između razuma i ludila - e to je Blizanac. Kada imate dva Blizanca, onda imate i dve moguće situacije: najbolje prijatelje ili neprijatelje doživotno ili duže. Ne postoji siva zona kada su oni u pitanju.

Škorpija i Vodolija

Ako ćemo da budemo potpuno iskreni, Škorpija zaista nema prijatelja u Zodijaku, jer je to način na koji ona funkcioniše, ali ako treba da izdvojimo jedan znak koji Škorpija jednostavno ne može da podnese to bi bila Vodolija.

Problem je u tome što je Vodolija tako opuštena, otvorenog uma i toliko ćudljiva da to izluđuje Škorpiju. U stvari, Škorpijin bes prema Vodoliji je toliko očigledan da je to jedini znak koji ni Vodolija zapravo ne može da podnese, što ih u suštini čini parom iz pakla.

Vaga i Ovan

Iako Vage možda nemaju baš slobodan duh kao Vodolije, imaju tendenciju da im je glava u oblacima, bez nekih briga. U njihovom svetu sve je lepo, a ravnoteža je ključna. Dok takav pristup može da funkcioniše sa drugim znakovima, u kontaktu sa Ovnom će neminovno dovesti do sukoba.

Sukob dve ličnosti - poletni znak koji želi da održi mir po svaku cenu protiv tvrdoglavog znaka koji je uvek u pravu. Ali iako su uglavnom „smrtni neprijatelji“, oni se međusobno poštuju jer se razumeju na način na koji se drugi znaci ne razumeju.

Lav i Bik

Iako bi Lav i Bik mogli da budu odličan par jer se suprotnosti privlače, za njih dvoje je teško čak i sklapanje prijateljstva.

Potrebe Lavova da budu lojalni u potpunoj je suprotnosti sa potrebom Bikova da urade sve što mora da se uradi bi dobili ono što žele.Takođe, ni hrabrost Lava, ni tvrdoglavost Bika se ne mešaju baš dobro. Oni su zapravo previše slični, ali ipak u razdvojenim svetovima.

Rak i Ribe

I Rak i Ribe su veoma osetljivi znaci. Svaki od njih je toliko osetljiv da bi se mogao da se okarakteriše kao "preosetljiv" i zbog toga ima smisla da budu prijatelji. Zar ne? Pogrešno.

Uprkos činjenici da su jednaki u svojoj osetljivosti, način na koji pokazuju svoja osećanja ih deli u potpunosti. Dok Rakovi najviše vole da zadrže svoja osećanja u sebi, Ribe sve što osećaju puštaju napolje, ne libeći se da svima dopuste da znaju šta osećaju. Zbog toga se ova dva horoskopska znaka ne podnose. Jednostavno ne mogu da podnesu način na koji se onaj drugi nosi sa svojim emocijama.

Ovan i Ovan

Blizanci nisu jedini znak u Zodijaku koji ne može da se složi sam sa sobom. Još smrtonosniji spoj od dva Blizanca su dva Ovna.

Zašto? Zato što, kada imate dva Ovna zajedno, od kojih nijedan neće da odstupi ili prizna da nije u pravu, onda imate i potpunu katastrofu. Ovo dvoje bi mogli međusobno da se mrze decenijama i decenijama...