Vage se OVE SUBOTE osećaju izuzetno; Rakovi će biti stavljeni na slatke muke; Ribe - krećite se laganim tempom

Ko će se prvi dan vikenda osećati odlično na emotivnom planu, ko će otaljavati svoj posao, a ko će provesti dan u pokretu?

Foto: GaudiLab / Shutterstock
Foto: GaudiLab / Shutterstock
.

OVAN - Bilo bi bolje da nemate većih obaveza, jer je teško da ćete moći da im se posvetite. Odgovaraće vam da budete u pokretu, pa bi vam jedino prijalo - kraći poslovni put ili razgovori sa osobama koje su vam zanimljive. Emotivno odlično.

BIK - Neke poslovne obaveze ste ili otaljali ili ih niste odradili na vreme i sigurno je da ćete morati da ispravljate ono što ste zabrljali. Uopšte niste raspoloženi za to, tako da su greške opet moguće. Blaga nervoza, čak i sa voljenom osobom.

BLIZANCI - Možda ćete u jutarnjim satima još i funkcionisati, ali kako dan bude odmicao, sve više ćete u mislima lutati i nećete obraćati pažnju na ono što radite. I voljena osoba vam može prebacivati nešto, ali vi niste voljni da prihvatite krivicu.

RAK - Da, to jesu slatke muke kada se pred vas postavlja odluka da li ćete ispoštovati voljenu osobu, prijatelje ili nekoga sa kim biste baš voleli da se bolje upoznate. Pazite kad pravite dogovore, pošto je moguće da će vam se neki sastanci „preklapati“.

LAV - Nešto vezano za posao niste uspeli da završite, ali trenutno se ni malo ne opterećujete oko toga. Biće vremena ili kasnije u toku dana....ili sledeće radne sedmice. Suviše se dobro osećate da biste se sada brinuli zbog toga.

DEVICA - Uopšte niste sigurni da li ste uspeli da postignete ono što ste želeli u jednom dogovoru, jer je druga strana ostala nedefinisana. I vi ćete teško „kapirati“ informacije koje dolaze do vas, pa nemojte zaključivati na brzinu.

VAGA - Vaši su planovi divni, ali preobimni i malo ostvarivi. Doduše, vi ćete žuriti da postignete sve, ali ćete na kraju shvatiti da morate da odredite prioritete. U emotivnom delu se osećate izuzetno i raspoloženi ste za kontakt sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA - I sami shvatate da vam je vreme ograničeno i da ne možete postići sve ono na šta ste se obavezali. Odradićete samo ono što vi smatrate da je bitno. U dogovorima budite precizni, može se desiti da se vi i druga strane ne razumete najbolje.

STRELAC - Smatrate da ste uradili sve što je do vas po pitanju dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što vidite da stvari neće ići onako po vašim zamislima. Voljena osoba vam može poremetiti planove za izlazak sa prijateljima. Nervoza.

JARAC - Teško ćete dolaziti do prave komunikacije i dogovora sa ljudima iz neposrednog okruženja. Ni vi ni oni niste spremni da popustite, pa će neke stvari koje bi trebalo odraditi ipak ostati za drugi dan. Veliko uzbuđenje zbog susreta sa nekim.

VODOLIJA - Ako ste privatnik danas vodite računa da ne napravite veće troškove. Generalno – dan je odličan da potrošite više nego što imate, pa se presaberite. Smatrate da niste pokazali najbolje od sebe u jednom novom poznanstvu.

RIBE - Teško ćete se razumeti sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, bez obzira da li su to poslovni saradnici, ukućani ili neko ko vam je emotivno bitan. Zato ne žurite sa zaključcima, pokušajte da funkcionišete u laganom tempu i sve će ići kako treba.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com