Najgora strana LETA prema vašem horoskopskom znaku: Bikovi zbog vrućine NE IZLAZE IZ KUĆE, dok Blizanci nikada nemaju vremena za planove!

Leto je sezona bezbrižnih zabava, slobode, istraživanja i potpunog prepuštanja nekim od najfinijih životnih zadovoljstava. Šta može poći po zlu tokom leta? Pa, u zavisnosti od vašeg znaka, odgovor se razlikuje.

Izvor: Ženski magazin  |  
Ilustracija; Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock​
Ilustracija; Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock​
.

Čitajte dalje da biste otkrili najgoru stranu leta, prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan: Niko nema istu izdržljivost kao vi i vaše strpljenje je na ispitu

Kada je leto, vi možete da izdržite više od svih. Sa plaže, po hranu, od jela kod kuće na brzo kupanje, od kuće na prvo piće i od prvog pića u klubu do jutra. Spavate na plaži nekoliko sati i počinjete iznova. Problem je što niko drugi ne može da vas prati.

Bik: Toliko je vruće da ne želite da izađete iz kuće

Dobro, kad smo kod toga, nema većih kućnih mačaka od Bikova. Sjajno je što svi uživaju u letnjem društvenom životu, ali ova vrućina otežava otvaranje vrata vaše kuće, a kamoli da izađete...

Blizanci: Nikada nemate dovoljno vremena za sve vaše planove

Generalno imate problem da kažete "ne" stvarima koje bi vam mogle biti ponuđene. Leti postoji mnogo zabava, događaja i mesta za izlaske. Ići ćete svuda, zbog čega ćete kasniti na sastanke, juriti s mesta na mesto i osećati se iscrpljeno.

Rak: Veoma ste osetljivi na plitkost leta

Leto je godišnje doba koja se karakteriše kao bezbrižno i lepo. Međutim, sva priča o "telima na plaži" i dokazivanju da je vaše leto bolje od svih ostalih na Instagramu vas deprimira. Vi ste osetljivi i autentični. "Zašto se svi ponašaju tako plitko?"

Lav: Ne pokazuju svi entuzijazam koji bi trebalo zbog vašeg rođendana

Za vas je leto posebno doba godine jer su tada vaši rođendani. Prema Lavovima, Rakovi i Device bi jednostavno morali da nađu neko drugo vreme da obeleže svoje rođendane. Problem? Ne prepoznaju svi vaša uverenja.

Devica: Leto je nered

Malo peska sa plaže pravo u auto, malo pražnjenja bankovnog računa tokom odmora, umorni ste od haosa koji dolazi sa tim svakog leta. Potrebno vam je malo reda i organizacije da biste se zaista osećali mirno.

Vaga: Dosadila vam je letnja moda

U redu, moda ima mnogo više od šortseva, kratkih majica, sandala i maksi haljina. Koliko god se trudili, letnja moda nikada neće izgledati tako šik kao zimska. Imate previše modernih čizama i kaputa u kojima jednostavno ne možete uživati na ovoj vrućini.

Škorpija: Sanjate o jeseni (ako ne i o Noći veštica)

Pozitivan i živahan osećaj leta nikada nije prikladan za vašu mračnu i tajanstvenu dušu. Zaista omiljeno godišnje doba za Škorpije je jesen kada lišće požuti, a jesenja hladnoća vas nežno miluje.

Strelac: Nikada ne dobijate letnji odmor kakav želite

Imate milion mesta na koja želite da idete ovog leta. U idealnom svetu, trebalo bi da budete na odmoru tokom celog leta. Problem? U svetu odraslih postoji mala stvar koja se zove "posao". Poslovi su najgora ideja ikada. Poslovi kvare sve što je sveto oko leta.

Jarac: Ne osećate se produktivno i dosadno vam je da samo "odmarate"

Uprkos tome koliko ste vredni, mnogo ste više lenji nego što biste želeli da priznate. Ova lenjost tokom leta obuzima ceo vaš život i čini da se osećate kao da zaostajete. Znate da je leto takođe i opuštanje, ali ne možete a da se ne osećate krivim zbog zabave.

Vodolija: Leto je puno klišea

Uhvatite sebe da kažete "dosadno mi je" mnogo više nego obično tokom leta. Kao da sezona izvlači sve "bitno" iz svakoga. Gde je tu individualnost? Gde je tu ekscentričnost? Ako vidite još jednu osobu sa raskopčanom košuljom, možda ćete imati nervni slom.

Ribe: Sanjate o prošlom letu

Sigurno ćete naći načina da uživate u svom letu. Jedini problem je što nikada neće biti tako dobro kao prošlog leta. Poznato je da ste žrtva nostalgije i bez obzira koliko vam je lepo leto, još uvek ga upoređujete sa starim uspomenama koje ste romantizovali.