Device će ovog petka biti NERVOZNE jer im ništa neće ići od ruke, a OVOM znaku se savetuje da vodi računa - moguće su GREŠKE!

Saznajte šta vam ovog petka zvezde poručuju!

Olga Savić  |  
Ilustracija; Foto: megaflopp/Shutterstock
Ilustracija; Foto: megaflopp/Shutterstock
.

OVAN

Vreme je da završavate papirologiju koja vas koči. Dan pred vama je zahtevan. Imate dovoljno energije za sve, ali ste skloni da je rasipate na ono što nisu vaši prioriteti. Emotivno – preterujete u nekim zahtevima prema partneru.

BIK

Dan pred vama je dosta iscrpljujuć i na sve ćete trošiti previše energije. Moguće je i da će iskrsnuti neke privatne ili porodične stavke na koje ćete morati da obratite pažnju. Emotivno – promenljiva raspoloženja i ponašanja partnera.

BLIZANCI

Nesklad I tenzija mogu povremeno biti prisutni u saradničkim odnosima. Pokušajte da ne budete suviše tvrdoglavi I zahtevni po nekim pitanjima. Partnerova ponašanja vam u poslednje vreme izazivaju sumnju I čine vas zabrinutim I zamišljenim.

RAK

Velike obaveze i opterećenost. Gužva I neki vid pritiska u poslovnom okruženju vam ni malo ne prijaju I čine vas dekoncentrisanim. Dvoumite se da li da pokrenete razgovor sa partnerom o nekim temama koje nisu lake niti prijatne.

LAV

Dan pred vama donosi razočaranost u neke ljude. Moguće je da ste previše očekivali od nekog kolege ili saradnika. Ovo raspoloženje je prolaznog karaktera – popodne iskoristite da se opustite u društvu voljene osobe ili prijatelja.

DEVICA

Jaka nervoza zato što se vaši planovi ne odvijaju kako treba, zato što kasnite sa izvršavanjem obaveza I zato što sa nadređenima danas nemate dobru komunikaciju. Preispitujete ponašanja voljene osobe I sumnja se uvlači u vaše misli.

VAGA

Ovaj vas dan energetski crpi. Previše lično doživljavate ponašanja ili reči saradnika i onda ste ili spremni za raspravu ili se pak povlačite i zabijate glavu u posao. Zamerate voljenoj osobi zato što ne pronalazi dovoljno vremena za vaše zajedničke trenutke.

ŠKORPIJA

Rešenja postoje za neke poslovne situacije koje vas opterećuju, ali do njih nećete moći danas da stignete. Dan pred vama donosi naglašenu nervozu i impulsivnost. Voljena osoba vas opterećuje svojim zahtevima I tvrdoglavošću.

STRELAC

Oscilacije raspoloženja i pojačan stres biće prisutni u ovom danu, ali je isto tako prisutna I vaša pozitivna energija uz koju lakše prolazite kroz sve. Partner nema baš puno razumevanja za vašu preokupiranost obavezama I zamera vam što mu ne poklanjate pažnju.

JARAC

Zahtevne obaveze ali isto tako zahtevni saradnici – odvlače vam dobar deo energije i živaca danas. Pokušajte da ne žurite ni u čemu, moguće su greške I propusti. Voljena osoba je nervozna tokom celog dana i opterećuje vas svojim ponašanjima.

VODOLIJA

Velike oscilacije raspoloženja i preopterećenost obavezama – teško izlazite na kraj sa zadacima koji su pred vama. Voljena osoba svaki čas menja planove I nikako ne uspevate da se uskladite sa njom. Večernji sati donose bolju energiju.

RIBE

Pokušajte da smanjite svoju impulsivnost. Dan pred vama donosi veliku nervozu i svadljivost, pa saradnički odnosi mogu biti na ivici rasprave. Porodične I privatne obaveze mogu vam oduzeti dosta vremena I energije.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com