Čuveni astrolog tvrdi da će U MARTU najviše sreće imati OVA TRI horoskopska znaka!

Za mart mesec su astrolozi predvideli pokretanje novih projekata i unosnih ideja.

Izvor: Najžena.rs/ Slobodanka Ćorić  |  
Foto: Ann Haritonenko/Shutterstock
Foto: Ann Haritonenko/Shutterstock
.

Poznati astrolog Pavel Globa je izdvojio tri znaka Zodijaka koji će u martu imati veoma dobar period, a njihovi žvioti razvijaće se u najboljem mogućem pravcu, prenosi "Prochepetsk.ru".

Bik

Bikovi će u martu biti u centru pažnje, a prvi mesec proleća mogao bi da im donese unapređenje na poslu, uspeh u sferi ljubavi, puno inspiracije i kreativnosti. Ovo će vam dati novu snagu i energiju, naterati vas da više verujete u sebe, a samim tim poradite na novim projektima i idejama.

Jarac

Jarčevima će u martu sva vrata biti otvorena! Vaš napor i zalaganje na poslu biće primećeni, pohvaljeni i zapamćeni, a odnosi sa porodicom i prijateljima će procvetati. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da pronađete ravnotežu između privatnog i poslovnog života, ali i da izdvojite vreme samo za sebe.

Riba

Reč koja će obeležiti vaš mesec mart je izbor. Ono što vas deli od napretka u karijeri, pronalaženja partnera ili rešavanja finansijskih problema jesu vaše sopstvene odluke. Globa ističe da će vam mart doneti prave prilike i odgovore, a sve što treba jeste da ih iskoristite! Energije za ostvarivanje planova vam neće nedostajati!