OVAN

Ako danas radite, budite obazriviji, jer stoji mogućnost konflikta sa saradnicima. Danas vas drmaju izuzetno jake strasti, pa bi ovo vreme u suštini bilo najbolje iskoristiti za “krevetske aktivnosti”. U odnosu sa emotivnim partnerom stoje varnice, bolje je da ih potrošite kroz strast.

BIK

Ako hoćete da danas uradite pravu stvar za sebe, najbolje će biti da ostavite sve obaveze I okrenete se sopstvenom uživanju. Dan je izuzetan da otputujete ili da makar pustite sopstvene misli “na ispašu”. Moguće su velike strasti u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Zaista danas želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima – sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Pokušajte da budete korektni u odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Danas ste nepažljivi, misli vam lutaju I stoji mogućnost da napravite grešku. Ne ostavljajte bitne odluke za današnji dan, bolje ih prolongirajte za narednu nedelju, kada stvari budu jasnije. Potrebno vam je opuštanje, ali aktivno, pa bi bilo najbolje otputovati ili se baviti rekreacijom.

LAV

Definitivno niste raspoloženi za posao, ali ćete isto tako definitivno morati I da prionete na njega. Izvolite, besnite u sebi, ali uradite ono što se od vas I očekuje. Imaćete lošu komunikaciju sa voljenom osobom. Nervozni ste I lako vam je “stati na žulj”. Iskulirajte malo….

DEVICA

Ima li šta lepše od toga da zajedno sa svojim prijateljima organizujete neko okupljanje? Ovo može biti veselje kod nekog, ali ne bi me čudilo da bude i kod vas. U svakom slučaju, dobar provod i mnogo flertovanja. Sa voljenom osobom stoji strast iako će povremeno biti I rasprava.

VAGA

Stoji napetost I nervoza u poslovnom segmentu. Vi teško da možete da prikrivate da vam neki postupci od strane saradnika ne prijaju I više je nego izvesna makar neka forma rasprave. Možete svoju nervozu preneti I u svoje emotivne relacije.

ŠKORPIJA

Iako je ovo dan kada ne biste trebali da imate mnogo posla, ispašće obrnuto. Kao da su svi baš danas rešili da ste im neophodni. No, sve ovo što se dešava može vam, potpuno neočekivano doneti I novčani priliv. U emotivnim odnosima naglašena je strast, uzburkanost, ali I napetost.

STRELAC

Neke stvari ste suviše dugo odlagali I nije ni čudo što su se nagomilale. Sad duboko uzdahnite I spremite se da raščistite obaveze koje ste zapostavljali. U emotivnom segmentu stoji nezadovoljstvo. Razmišljaćete o jednoj osobi, moguće o bivšem partneru…

JARAC

Moj savet bi bio da obavite ono što imate u toku prepodneva i da ostatak dana provedete isključivo sa osobom do koje vam je stalo. Posebno su naglašene emocije i zajedništvo, pa nemojte dozvoliti da ovo vreme provedete bez voljene osobe. Uživajte u današnjem danu.

VODOLIJA

Danas će biti par neprijatnih situacija u poslovnom segmentu, I to najviše zbog toga što vi nećete moći da prikrivate da vam se neke osobe uopšte ne dopadaju. Teško uspostavljate kontakt sa drugima I radije se povlačite, da ne biste napravili svađu. U emotivnom segmentu strast.

RIBE

Još jedan dan kada vam ništa ne ide od ruke. Koliko god se trudili, ne uspevate da napravite dogovor koji vam je jako važan. Možda je bolje da sve ostavite za narednu nedelju. Koliko god želeli da vidite jednu osobu, moguće je da do željenog susreta neće doći.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.