Astro

Razotkrivamo sve horoskopske znake: Ribe su sebi neprijatelji, drugo ime za Raka je patnja, Lav misli da je savršen...

Horoskopski znak donekle određuje našu ličnost. Sklonosti, način razmišljanja, pokazivanje emocija... Koji horoskopski znaci su emotivci, koji racionalisti, a koji egoisti? Otkrijte u narednom tekstu.

11.09.2021. - 20:00h
Horoskopski znaci - razotkrivanje
Horoskopski znaci - razotkrivanjefoto: Dzhulbee/Shutterstock

Lav

Lav smatra da je savršen, nepogrešiv i zasluženo u centru pažnje, stoga nije ni čudno da ima uvek potrebu dominirati nad drugima.

Pošto imaju grandiozne planove i želje, uvereni su da su bolji od svih drugih. Lavovi kad naiđu na neke svakodnevne životne prepreke koje ne mogu da savladaju onako kako su očekivali brzo padaju u depresiju.

U tim trenucima smatraju da im je ceo život promašen i misle da nemaju sreće i da nisu uostvariti svoj ceo potencijal. Za svoje neuspehe okriviće sve i svakoga, osim same sebe.

Devica

Device su vešte u rešavanju tuđih problema i savetovanju, ali kad treba pomoć njima samima tad zakoče. Kada su nervozne, one ribaju, glancaju, čiste, poliraju, pa im je životni prostor toliko sterilan da se gosti osećaju pomalo neprijatno i neudobno.

Sklone su da sve uredno u životu spakuju po fiokama, etiketiraju, sortiraju, a kad se nešto tome opire, upadaju u paniku.

Njih život konstantno neprijatno iznenađuje. Taman su sve sredili, a na tepih se prospe čaša vina. Taman su vas uglavili u svoj emotivni kompas, a vi ste učinili nešto neočekivano i sada ponovno moraju sve da ispituju, imenuju…

Ceo život im je ispravljanje nekih problema.

Vaga

Ono što Vagu najviše muči je nepravda, koju konstantno vide oko sebe, a povremeno je osećaju i na sopstvenoj koži. Ta nepravda ih sprečava da uživaju u miru i sreći i zbog nje su stalno napete i u grču. Uz to, zbog toga što što su uznemirene imaju tendenciju da prvo nešto kažu, pa tak onda razmisle.

Bitan im je fizički izgled, a starenje je za njih jedna od najvećih nepravdi sveta.

Za njih je i sama činjenica da postoje loši ljudi uvreda. Kada rešavaju tuđe probleme, one ih doživljavaju kao svoje. Vage uzimaju k srcu i osećaju se kao da je sve što se oko njih događa lično. Za sebe smatraju da su empatični, ali na žalost to često nije tačno, jer im je jako teško da izađu iz svojih cipela i obuju tuđe.

Škorpija

Tvrdoglave i osvetoljubive Škorpije prvo napadaju, a tek kasnije su spremne i da vas poslušaju. Oni sami rešavaju svoje probleme i teško prihvataju tuđu pomoć.

Ne zanima ih tuđe mišljenje, a kamoli kritika. Strastvene, posesivne, posvećene, inteligentne i uporne, Škorpije će otići i na kraj sveta, ako misle da je to potrebno za postizanje nekog cilja.

Agresivne, Škorpije ceo svoj život proživljavaju kao da su u ratu - uvek su spremne, naoružane do zuba i nemaju nameru da dopustite drugima da im zadaju prvi udarac. Ne podnose slabosti i nemaju milosti prema slabijima od sebe. Sve je neprekidna borba, nevolje su uvek očekivane i ko to ne može izdržati, ne zaslužuje ni da živi. Problem je samo što ponekad i sam može biti žrtva vlastitog otrova.