Astro

Ovnovi - dan pred vama biće plodonosan; Lavovi - sami ste krivi što ste odložili obaveze za poslednji trenutak; Vage - ne kukajte!

Ovog petka možda ne bi bilo loše da se pridržavate nekih korisnih astro saveta kako biste lakše preprodili dan...

30.07.2021. - 06:30h
žena
foto: Dean Drobot/Shutterstock

LAV

Sami ste krivi što ste ostavili da obaveze rešavate u poslednjem trenutku. Zato, nemojte da kukate i da se nervirate, već prionite na posao. Više je nego izvesno da ćete sve obaviti na vreme. Jedna osoba iz poslovnog segmenta vam pokazuje da je vrlo zainteresovana.

DEVICA

S jedne strane vam prija veliki broj obaveza, jer ne možete da stignete da razmišljate o problemima. S druge strane, nikako da uhvatite malo vremena za sebe. Ako se nervirate zbog emotivne priče u kojoj ste i osećate ljubomoru, pustite stvari da prespavaju.

VAGA

Nikako vam ne prija što neki ljudi ne pokazuju poštovanje prema vama. Smatrate da je njihovo ponašanje već prevršilo svaku meru i danas ćete im to staviti do znanja. Skloni ste da okrivljujete emotivnog partnera za sve ono što škripi u vašem odnosu.

ŠKORPIJA

Možete biti razočarani ukoliko očekujete da danas neko ispuni obećanje prema vama. Ne oslanjajte se na druge. Nestrpljivi ste da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači. Strasti ozbiljno počinu da vas okupiraju.