Astro

Petak je - Ovnove drži nervoza, Strelčevi su raspoloženi za neobavezne veze, Škorpije svima kontriraju…

Dan pred vikend koji svi željno iščekuju. Da li će petak doneti radost vašem znaku, ili ćete prvo morati da "počistite" probleme, proverite.

23.07.2021. - 06:30h

LAV

Jako će vam smetati ono što se bude dešavalo oko vas, jer vam odvlači pažnju i ne dozvoljava da budete posvećeni obavezama. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom se trudite da pokažete više razumevanja.

DEVICA

Dosta toga je van vaše kontrole, mada ćete vi pokušavati da se snađete što bolje umete. Ipak, verovatno je da ćete naići na otežavajuće okolnosti, zbog kojih ćete morati da u promenite planove. Blago neraspoloženje u kontaktu sa partnerom.

VAGA

Niti odnos sa saradnicima niti sa šefovima danas neće biti lagan. Pokušavaćete da se uklopite, ali teško je da ćete u tome uspeti. Moguće su prepirke sa voljenom osobom. Pitanja vernosti i poverenja mogu izaći na dnevni red.

ŠKORPIJA

Biće dobro ako budete uspevali da održite kontrolu nad sobom, ali sigurno je da ćete sve ostale nervirati do u beskonačnost. Kao da danas svima pokušavate da kontrirate. Ipak, u odnosu sa voljenom osobom ste spremniji za kompromis.

STRELAC

Neke situacije vam jako odvlače pažnju. Moguće je i da ste zabrinuti zbog priliva koji kasne a vama već gori pod nogama. U odnosu sa voljenom osobom više ćete se bazirati na strasti nego na emocijama. Nekima od vas naglašeni neobavezni kontakti.