Astro

Ovnovima je ova subota udarnička, Blizanci će pokušati da izvrdaju obaveze, a Vage da inicijativu za ljubav prepuste drugoj strani

Koji znaci horoskopa će se prvog dana vikenda dobro naraditi, a ko će uživati u plodovima zasluženog rada ili u bezbrižnom begu od svih obaveza i romansi, saznajte od naše astrološkinje.

19.06.2021. - 06:30h

LAV

Imate više energije I elana za posao nego inače. Doduše, obaveze koje morate da završite su sitne I one vam neće oduzeti mnogo vremena, tako da ćete veći deo dana imati samo za sebe I svoje potrebe. Savet je da sa nekim iz kruga prijatelja odete u kafić, kupovinu, izlazak.

DEVICA

Ova subota uglavnom će vam doneti bolje raspoloženje, ali I veću potrebu da se posvetite sitnim, ali važnim detaljima I situacijama u poslovnom segmentu. Popodne I veče mogu biti neuobičajeno romantični, ako se vi I partner malo potrudite…

VAGA

Verujem da bi vam najradije prijalo da sve obaveze ostavite za sobom I da se dobro odmorite, ali neke situacije u poslovnom segmentu vam neće dati mira I moraćete da im posvetite svoju punu pažnju. Nešto ste statični I kad je voljena osoba u pitanju.

ŠKORPIJA

Zaista se lepe šanse mogu ukazati Škorpijama vezano za poslovni segment. Može vas iznenaditi poziv osobe sa kojom ste ranije sarađivali, a koja je I sada voljna da vas angažuje. U emotivnom životu danas malo dešavanja – uglavnom kontakti sa prijateljima.