Astro

Ove srede: Ovnovi su zahtevni i teški, Bikovi upleteni u probleme na koje ne mogu da utiču, dok Rakovi mogu lako planuti...

Za većinu znakova horoskopa ova sreda biće ispunjena nervozom, trzavicama, razmiricama.  Da li ste vi na listi onih koji će osetiti dašak radosti, saznajte u nastavku.

09.06.2021. - 06:30h

LAV

Neki ljudi u poslovnom segmentu mogu pokazati svoje pravo lice i namere, i ne mislim da će vam se ove situacije dopasti. Vi se makar potrudite da budete korektni. Jedna osoba pokušava da skrene vašu pažnju, ali vi niste trenutno raspoloženi za flert.

DEVICA

Neki vam dogovor može u poslednjem trenutku iskliznuti iz ruku i pokvariti konstrukciju koju ste u svojoj glavi tako brižljivo isplanirali. No, sutra je novi dan i novi pokušaj. Voljena osoba previše očekuje od vas i malo je verovatno da ćete njena očekivanja moći da ispunite.

VAGA

Ne znate šta da uradite po nekim pitanjima, jer vam se čini da šta god da pokušate neće dati zadovoljavajući rezultat. Pustite da se situacije same od sebe reše, vi možete svojim delovanjem samo zakomplikovati. U emotivnom segmentu – nezadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Šta god da danas kažete ili uradite, ispada da nije kako treba. zato je možda najbolje da se povučete u obaveze i ne ostvarujete bitnije kontakte. Sa voljenom osobom komunikacija je promenljiva – čas pričate o svim stvarima, čas se svađate i oko sitnice.