Astro

Horoskopski znaci u svetu Superheroja: Bik ima supersnagu, Škorpija je "čitač" duše, Jarac je upravljač mislima...

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Prema tipičnim osobinama i afinitetima, svakom znaku možemo da pripišemo jednu supermoć!

27.07.2021. - 20:00h
Ko je ko?
Ko je ko?foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Lav – gospodar vatre

Njihov vrući temperament udružen s moći koju dobija od Sunca, pripadnike ovog znaka u svetu superheroja lako bi pretvorio u gospodare vatre.

Oni vatru mogu da stvore ni iz čega – samo ako se malo naljute, ali i jednakom brzinom da je ugase, plamenom zaštite svoje bližnje ili obasipaju neprijatelje ako im se približe.

Devica – ljudski tornado

Brzina i intenzitet koji krase pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svetu superheroja pretvorila bi ih u ljudski tornado.

Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unapred, mogu da uvedu pometnju u svoju okolinu i "poremete" ih kao tornado, koji je otišao pre nego što je objasnio šta je hteo – ali budite uvereni da je to i dobio.

Vaga – menjanje oblika

Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrlo praktična sposobnost – moć prilagođavanja. Kao superheroji, Vage bi bile u stanju da nmenjaju oblike i prilagode se svakoj situaciji, okolini ili ljudima.

Ta njihova moć im omogućava da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Škorpija – "Čitač" duše

Pripadnici ovog znaka u svetu supermoći bi definitivno imali veštinu "čitanja" tuđe duše.

Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči da procene njihova osećanja ili bol, koji je njihov cilj i šta su zapravo.