Astro

NOVA NEDELJA: Lavovi imaju nerealna očekivanja od partnera, i Ovnovima se čini da puno pružaju, a malo dobijaju...

Bikovi probleme sa posla prenose na privatan život i odnose sa partnerom. Kako ćete se vi razumeti sa svojim kolegama, ukućanima i partnerima, ove nedelje, saznajte od našeg astrologa.

16.05.2021. - 14:58h

LAV

Hrana

Period sa više pokreta i energetskog trošenja, mada ćete i na dalje biti u priličnoj meri raspoloženi da klopate svaki čas. U ishranu ubacite više povrća, naročito zeleniša. Potrebno vam je više minerala i vitamina – ne zaobilazite voće.

 

Ljubav

Do vikenda – ne znam šta da vam kažem. Vi ste teški i drugima i sebi, prezahtevni, predramatični, preisključivi, prenaporni. Hoćete neku promenu, ali na svoj način – a taj način sada da funkcioniše neće. Ne može na silu i ne može stegnuto i kruto – morate da date nešto od sebe, da bi vam bilo uzvraćeno. Partner se prema vama postavlja prijateljski i sa razumevanjem – tek kada se istinski pokrenete i počnete da funkcionišete na sličan način – stvari će krenuti na bolje. Najpre od vikenda. Slobodni – kroz druženje možete da ostvarite interesantne komunikacije koje vam prijaju. Prošlost se mota oko vas.

Posao

Neke situacije vam idu na ruku i sigurno je da možete dosta toga ostvariti. Samo je pitanje koliko ćete vi time biti zadovoljni jer su u ovom periodu vaša očekivanja ili prevelika ili nerealna. Ne možete kontrolisati niti pogurati događaje na silu – oni idu nekim svojim tokom i prilagodite se njihovom tempu. Iako ćete vi biti skloni da pravite greške, oni koji su oko vas – koji vas podržavaju i vole – pokušavaće na svaki način da vas usmere i pomognu vam. Uz njihovu podršku, krenućete ka rešavanjima i ostvarenjima.

Novac

Nije toliko strašno kako to vama izgleda.

Zdravlje

Nivo stresa možete smanjiti boravkom u prirodi. Što češće.

DEVICA

Hrana

Naporna nedelja, pa je potrebna adekvatna ishrana da biste je na pravi način pregurali. Izbegavajte slatkiše, crveno meso, prezačinjenu i premasnu hranu, jer vam neće prijati i samo će vas činiti sporim i statičnim. Belo pileće meso, riba, kiselo mleko, orašasto voće, zeleno povrće..

Ljubav

Partner i vi se ne kopčate i to je jednostavno tako u ovom periodu. Partner smatra da ne greši, vi smatrate da ne grešite – i to je skroz ok, možda oboje sa svoje tačke gledišta i jeste u pravu. Samo, partnerstvo ne traži SVOJU tačku gledišta, već ZAJEDNIČKU – e, a to je sada malo teže postići. Ne znači da ćete imati nekih većih problema u odnosu u ovom periodu, samo ćete se razmimoilaziti. Slobodne Device – neko je tu i upire svoj pogled i reči ka vama. A vi? A vi previše racionalno i analizatorski pristupate celoj situaciji – razmišljate, umesto da se prepustite i uživate. A to sada možete.

Posao

Poslovni segment se dodatno intenzivira ulaskom Sunca u znak Blizanaca i vaše polje karijere 20-og maja. Vi ste zaista u jednom izuzetno moćnom periodu koji donosi i realizaciju poslova na kojima dugo radite, i beneficije i nagrade, kao i velike promene i na dalje. Lepo se vi snalazite u svemu što se dešava oko vas, jedino što vas povremeno nerviraju situacije i ljudi sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi. Pokušajte da ne preuzimate previše obaveza na sebe, postoji prostor za pogrešne poteze i propuste.

Novac

Solidno, vrlo solidno.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija.

VAGA

Hrana

Period u kojem vaš način ishrane zavisi od toga kako se osećate, od raspoloženja. Tako da ćete imati „ješne“ faze, ali isto – faze u kojima nemate apetita uopšte. Imate mogućnosti za stomačne probleme, pa budite obazrivi prilikom izbora namirnica.

Ljubav

Za dobar odnos sa partnerom u ovom je periodu potrebno mnogo priče i još više razumevanja. Sa pričom ćete lako, a za razumevanje će vam biti potrebno nešto više truda. Jer, ume voljena osoba da vas nekim svojim postupkom ili nepostupkom vrlo nezgodno „ubode“. No, i pored toga – lepa energija je na vašoj strani, daje vam da lakše pređete preko nekih mutnjikavih ili nervoznih situacija, daje vam strpljenje i mir u duši. Slobodne Vage – period igre i flertovanja je nastupio za vas. A igrajući se, možete se mnogo ozbiljnije nego što mislite vezati za nekog. Neki od vas gledaju u prošlost. Sad je čas i za nju.

Posao

Mars u vašem polju karijere traži borbu za poziciju, traži borbu za ono što želite i volite, za ono što hoćete da ostvarite. Donosi i nervozu i komplikacije i povremeno napete odnose sa saradnicima i šefovima. Ali, vi ste sada u odličnoj poziciji da sve to ispeglate bez velikih muka i problema. Jednostavno – hoće vas. Što ste više posvećeni poslu – sve će dodatno ići na bolje. Nemojte pokušavati da obavljate više poslova i obaveza istovremeno, jer postoji prostor za greške. Posvetite se jednom, najvažnijem.

Novac

Novac pristiže. Možda po malo, ali su prilivi konstantni.

Zdravlje

Moguće su alergije. Takođe – slabije prehlade.

ŠKORPIJA

Hrana

Klackalica po pitanju apetita se nastavlja i dalje. Probajte da zavarate glad koja će u naletima da vas posećuje – mlečnim proizvodima, sokovima, voćem, bobicama. Izbegavajte slatkiše i sve ono što je preteško za vaš želudac.

Ljubav

Ono što vi očekujete i čemu se nadate i ono što dobijate – dve su potpuno različite stvari i što pre shvatite da neće biti po vašem pa da ste još toliki – biće vam lakše. Vi sada očekujete posvećenost, razumevanje i ljubav a partner je u nekim potpuno drugačijim filmovima i ne može da vam da to što vam je potrebno. Polako, stići ćete vi i do drugačijeg načina funkcionisanja – ali sada prihvatite da je stanje takvo kakvo je. Partnera ćete dobijati na kašičicu, zato uživajte u svakom zalogaju i svakom trenutku. Slobodni – kod vas se kao nešto dešava, ali vam ta dešavanja ne daju pravi podsticaj i motiv.

Posao

Čas imate motiv,čas ga gubite. Čas ste radnik – udarnik, a čas gledate kako ćete uhvatiti krivinu. Posao obavljate u trenutku sa lakoćom, a već u nekom sledećem momentu – teško vam je kao da su od vas tražili da brdo golim rukama pomerite. Da, stoji da se nezadovoljstvo nekim privatnim, ličnim životom itekako odražava na vaš način funkcionisanja u poslovnom segmentu. No, i pored toga se trudite da izgurate, pa makar i na mišiće ono na šta ste se obavezali. Nov dogovor o saradnji je pred vama.

Novac

Novac će dolaziti i odlaziti u talasima. Čas će ga biti previše, čas premalo.

Zdravlje

Moguće su lakše prehlade i alergijske reakcije. Budite u pokretu, prijaće vam. Naročito blizu vode.