Astro

Teške misli more Rakove ove subote, Blizanci znaju da su meta kritike, dok se Ovnovi spremaju za zabavu, ali…

Lavove čeka susret kakvom se nisu nadali, a šta mogu da očekuju drugi znaci horoskopa, pogledajte!

23.01.2021. - 06:30h

LAV

Hladna rešenost – ovo je najpribližniji opis vašeg stanja u poslovnom segmentu danas. Ono što morate rešiti, to ćete i rešiti, mada nećete biti u fenomenalnom raspoloženju. U emotivnom segmentu sleduje vam susret sa bivšim partnerom. Ne znate šta ovde možete da očekujete.

DEVICA

Jedna porodična obaveza ili zaokupiranost problemom nekog od članova familije, neće vam dozvoliti da budete usredsređeni na svoje obaveze. U priličnoj meri ćete otaljavati posao i jedva čekati da se zaputite put kuće. Radije ste raspoloženi za samoću nego za emotivnog partnera.

VAGA

Muče vas problemi oko poslovnog dogovora, ali ne znate na koji način ćete to rešiti. Previše se opterećujete nečim na šta trenutno ne možete uticati. Pustite da se stvari razreše same. Prilično vam je opterećujuća komunikacija sa jednom osobom. Ne prija vam njeno udvaranje.

ŠKORPIJA

Neke neprijatne poslovne obaveze su na dnevnom redu. Niste raspoloženi za posao, ali shvatate da ne smete ovo ostaviti za neki od narednih dana. Naglašena je odgovornost. Planovi sa voljenom osobom verovatno neće moći da budu ostvareni. Oboje ste prezauzeti svojim obavezama.