Astro

Blizancima danas sve ide od ruke, Vage će konačno "ogrejati sunce", Vodolije ne mogu da sakriju osećanja

Kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za ovaj petak?

14.08.2020. - 06:30h
Sreća...
Sreća...foto: Depositphotos/VaDrobotBO

LAV

Pravi dogovori danas dolaze do vas. Oni se ne moraju vezivati isključivo za redovne poslove, jer danas Lavovima idu i mogućnosti da preko prijatelja pokrenu jedan kratkotrajan, ali isplativ poslić. Primećujete da je emotivni partner naduren, ali trenutno nemate vremena da se bakćete oko toga.

DEVICA

Budite srećni, isplivali ste iz nekih, po vas neugodnih situacija i sada vodite računa o tome kako ćete dalje. Pravi je momenat da svoja ponašanja prema poslovnim obavezama promenite. Budite organizovaniji, na primer. Dobra komunikacija sa emotivnim partnerom, mada ste malo odsutni.

VAGA

Napravili ste kompromisno rešenje sa poslovnim saradnikom i sada vidite kako se tenzija i oblaci iz prethodnih dana polako raščišćavaju. Važno je da se ne zanesete preterano oduševljavanjima, imate još mnogo posla koji čeka na vas. U emotivnom delu ste sigurni i spremni da neke stvari oprostite.

ŠKORPIJA

Uspeli ste da napravite dogovor i danas je moguć priliv finansijskih sredstava. Koliko se ovome radujete, toliko ste svesni da će ovaj novac samo proći kroz vaše ruke. Suviše ste zaglibljeni u dugovima da bi dali sebi priliku da se opustite i ovo potrošite. Odnos sa voljenom osobom vrlo intenzivan.