Astro

Škorpije danas konačno mogu da odahnu od obaveza, Strelčevima stižu dobre vesti

Blizanci "postavljaju na mesto" svakog ko pokuša da manipuliše njima, Vagama predstoji zanimljiv susret...

06.08.2020. - 06:30h
Strelčevima stižu dobre vesti
Strelčevima stižu dobre vesti foto: Depositphotos/nebojsa.ki@gmail.com

LAV

Obavezali ste se na nešto i sada žurite da to i ispunite u zadatom roku. Malo nervoze u toku dana, ali uspevate da držite situaciju pod kontrolom. Još jedna rasprava sa emotivnim partnerom koja je bukvalno od sitnice prerasla u nešto mnogo komplikovanije. Do pomirenja će danas biti teško doći.

DEVICA

Neko vas danas može usloviti u smislu da možete dobiti posao ili projekat koji vam odgovaraju, ali ćete zato imati izuzetno kratke rokove da to i završite. Budite spremni da malo požurite, ali je teško da nećete uspeti i da ostvarite ovo. Vreme je da uvedete pozitivne promene u svoje emotivne odnose.

VAGA

Dobro uspevate da se organizujete danas i moći ćete da završite neke obaveze koje su vam od najvećeg značaja. Prija vam što i drugi primećuju da se vaš odnos prema poslu znatno promenio. Danas je moguće da se susretnete sa osobom koja vam je već neko vreme simpatična.

ŠKORPIJA

Neke lakše okolnosti su pred vama i osetićete ogromnu rasterećenost. Moguće je da ste završili sa većim poslom ili projektom i sada se opuštate posle napornih trenutaka. U odnosu sa emotivnim partnerom danas će biti teško dogovoriti se oko susreta. Druga strana je suviše zauzeta obavezama.