Astro

Početak i kraj AVGUSTA ne donose ništa lepo! Raspored planeta je takav, a bar malo dobre energije očekujte sredinom meseca!

Stigla je DETALJNJA MESEČNA PROGNOZA za AVGUST i ako je sudeći po rasporedu planeta, predstoji nam težak period pun problema... Ljubitelji horoskopa ovo sigurno nisu želeli da čuju...

31.07.2020. - 07:17h | Autor: Astrolog Olga Savić

BLIZANCI

Ljubav

Zauzeti Blizanci ulaze u avgust u prilično zategnutom odnosu sa partnerom. Sve negde do kraja prve dekade ovog perioda ta napetost može rasti, pa je itekako moguće da u nekim odnosima dođe I do prekida. Sad, da li će taj prekid biti trajan ili ne zavisiće I od vas I od druge strane, pošto postoji prostor da se stvari popravljaju I dovedu u normalu. Generalno gledano, voljena osoba I vi ćete biti u čudnom odnosu, kao na klackalici – biće prilika za lepe I opuštene trenutke, ali često će se pojavljivati situacije u kojima se ne slažete po nekim, vrlo bitnim pitanjima. Takođe, vi ćete često biti skloni da prednost date prijateljima umesto partneru, pa I to može biti razlog za nervozu. Slobodni Blizanci – mesec koji vam donosi izlazak iz rutine, dosta pokreta a samim tim - više prilika za nova interesantna poznanstva. Druga dekada meseca je najzanimljivija I najviše ispunjena potencijalnim ljubavnim dešavanjima.

Posao

Ono što će biti vaša slaba tačka tokom avgusta jesu finansije I to najpre problem sa troškovima I dugovanjima. Nešto od ovoga možete regulisati I rešiti, ali bojim se da će to opterećenje u priličnoj meri ostati I na dalje kod vas. Generalno gledano – ovo jeste mesec u kojem ćete biti dosta poslovno aktivni, mada će vam povremeno organizacija posla predstavljati problem. Mnogobrojna papirološka I administrativna pitanja je sada moguće rešiti ili makar pokrenuti na pravi način. Privatnici – bolje.

Zdravlje

Stomačni deo vam je osetljiv, povedite više računa o ishrani. Drugi deo meseca može doneti pojačane tegobe hroničnim bolesnicima.

RAK

Ljubav

Naravno da neće svi Rakovi proći isto tokom avgusta. Prvo moramo napraviti podelu na stabilne odnose I one koji su u svojoj suštini već poodavno truli. Ovi prvi će naravno mnogo lakše pregurati avgust – imaće početkom I krajem meseca manje nesuglasice ali će ono lepo u vezi ili braku preovladati. Šta više – neki parovi čak mogu izdići odnos na viši nivo, odlučiti se za ulazak u brak, zajednički život, veridbu. Problem su nam one druge, nestabilne veze koje će tokom avgusta proći kroz prilično gusto trnje….i to ne samo kroz avgust, već I kroz naredne mesece. Poenta je u tome da se vaši odnosi I emotivne veze sada prilično “rešetaju” – ono što ne valja jednostavno – neće proći dalje. Slobodni Rakovi – lakše emotivne okolnosti kreću od kraja prve sedmice avgusta a već tokom druge dekade možete ostvariti vrlo zanimljivo poznanstvo ili čak otpočeti novu emotivnu priču koja će biti vrlo emotivna I inspirativna.

Posao

Poslovni segment će brujati, ključati, vrcati od dešavanja. S jedne strane, to je super jer će aktivnosti biti I jer ćete se vi u tim aktivnostima snalaziti. S druge strane, sigurno je da će vam ovo doneti mnogobrojne situacije nad kojima nećete imati kontrolu. Mogu se poremetiti neki odnosi – sa poslovnim partnerima I saradnicima, čak I nadređenima. Neki Rakovi mogu odlučiti da je vreme da podvuku crtu I odu dalje. Savet je da ne žurite sa odlukama i da pustite vreme da da svoj sud. Naporan, ali plodan period.

Zdravlje

Nećete se baš najzdravije hraniti što kod starijih može da doprinese opterećenju krvnih sudova, a kod mlađih naravno – dobijanju kilograma. Period kada više morate voditi računa o sebi I svom zdravlju.

LAV

Ljubav

Lavovi sve više postaju svesni I sebe I svojih želja I sve slabije prihvataju ograničenja (bar ih oni doživljavaju kao ograničenja) I pritisak od strane voljene osobe. Sam početak meseca može doneti da po ko zna koji put na dnevni red dođu ista pitanja….i da na njima opet vaš odnos “padne”. Mogućnost za popravljanje postoji I ovog puta, samo je pitanje koliko ćete puta popraviti a kad ćete shvatiti da su neke promene neophodne – ili vas, ili celokupnog odnosa. Vi kao vi ćete biti dobro, ali vas dvoje – pa, onako – ne baš. Kod nekih Lavova itekako postoji mogućnost pojavljivanja treće osobe I ulaska u flert (ili nešto više od toga) sa njom – naravno, ne sumnjajte – ovo svakako neće doprineti da se vaša veza stabilizuje, a da ne pričam o tome da će ova vaša tajna pre ili kasnije izaći na videlo….Slobodni Lavovi – ljubav vam je iza leđa – nekima kroz tajnu priču, nekima kroz zaljubljenost koju kriju od svih, pa I od sebe.

Posao

Itekako ćete živnuti kada je posao u pitanju. Koliko god bili zabrinuti početkom meseca, vrlo brzo počinju da se dešavaju situacije, da vam se otvaraju mogućnosti za proširenje biznisa. Period do početka treće dekade avgusta donosi em naglašeno pojačan obim posla, em ćete tada imati mogućnosti za nove dogovore, nove klijente i nova partnerstva i saradnje. Iako je poslednja dekada avgusta naporna po vas, ipak vam ona u finansijskom smislu donosi najviše – bićete zadovoljni svojim novčanim prilivima.

Zdravlje

Pojačan nivo stresa I više potrebe za odmorom, snom. Hronični bolesnici mogu imati nešto više tegoba, naglašeno od ulaska u drugi deo meseca.

DEVICA

Ljubav

Slobodne Device neka obrate pažnju na drugu dekadu avgusta jer u tom periodu mogu upoznati ili čak ući u emotivnu priču sa novom osobom. Aktivno vam je polje prijatelja I društvenih mreža pa je lako moguće da na ovaj način upoznate budućeg partnera. Iako će odnos od samog početka biti vrlo emotivan I inspirativan za vas, neka forma prepreke itekako može postojati. Ako je poznanstvo preko društvenih mreža, onda ovo može biti neko iz drugog grada, druge zemlje – što će automatski onemogućiti lak razvoj odnosa. Ukoliko je poznanstvo kroz prijatelje I izlaske – to bi mogla biti osoba sa kojom imate razliku u godinama. No, to što će potencijalno biti loše ostavimo da vidimo kako ćemo rešiti, a sada je bitno da se u onome što otpočnete – uživa. Device u vezama I brakovima imaju pred sobom povremeno dosadan, povremeno nervozan mesec. Nema pravog sklada I razumevanja.

Posao

Prva nedelja avgusta je izuzetno naporna po vas I doneće vam velik gubitak energije. Najbolje po vas bi bilo da odete na godišnji odmor, jer realno gledano – tek od početka treće dekade vi ste u potpunosti funkcionalni I orni za rad. Sve ono što se dešava u periodu pre 20-og dobro je samo za one koji rade u izolovanim I zatvorenim ustanovama I one Device koje se eventualno bave planiranjima, kreativnim poslovima. Od 20-og ste u punom radnom fazonu I ostatak meseca vam je dosta uspešan.

Zdravlje

Vama je zaista potreban odmor da biste se I fizički I psihički oporavili I živnuli. Zdravlje I psiha su vam osetljivi sve do ulaska u treću dekadu avgusta.