Astro

Blizancima će danas dobro doći pomoć prijatelja, Lavovi "teraju" po svom iako greše, Jarčevima stiže neočekivani dobitak...

Šta su vama zvezde priredile za poslednji dan juna?

30.06.2020. - 06:30h
Jarčevima stiže neočekivani dobitak...
Jarčevima stiže neočekivani dobitak...foto: Depositphotos/nebojsa.ki@gmail.com

LAV

Danas ćete se teško prilagođavati potrebama i zahtevima onih sa kojima ste u kontaktu. Nećete moći da radite stvari na svoj način – prihvatite da i neko drugi može biti u pravu. Jedna osoba pokušava da flertuje sa vama, ali vi trenutno niste raspoloženi za nešto tog tipa.

DEVICA

Nemojte dozvoliti sebi da se danas „pogubite“ u obavezama i da vam informacije koje dolaze sa svih strana dodatno unesu nervozu. Duboko udahnite, možete u sebi pronaći i smirenost i strpljenje. Samo na taj način ćete uspešno funkcionisati. Emotivno – voljena osoba je zahtevna.

VAGA

Danas možete imati jedan vrlo ozbiljan poslovni razgovor. Osoba sa kojom dolazite u kontakt očekuje od vas veliku odgovornost I posvećenost. Dobijate neku potvrdu svog rada ili priznanje od strane saradnika ili šefa. Trudite se da ostvarite kontakt sa osobom koja vas privlači.

ŠKORPIJA

Neke prepreke će samo na prvi pogled izgledati teško i komplikovano. Kada se malo „unesete“ u celu situaciju, shvatićete da ovo možete rešiti bez po muke. U večernjim satima osećate veliko uzbuđenje. Moguća je inicijativa jedne osobe prema vama. Prilika za susret.