Astro

Lavovi su ove nedelje na klackalici da ugode i drugima i sebi, Ribe žele da se prepuste partneru, Rakovi spremni za izlazak...

Za Ovnove će osvanuti izuzetno lep dan, kao i za mnoge druge horoskopske znakove. Proverite da li ste na ovom spisku?

24.05.2020. - 06:30h

LAV

Imate pozive za izlaske i druženje, za društvene aktivnosti sa više strana, vi se osećate dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve... a da u isto vreme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom, i mogućnost jednog lepog i opuštenog dana.

DEVICA

Danas ste u miru prvenstveno sami sa sobom. Svesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i odgovaraće vam da budete okruženi prijateljima i osobama koje volite. Neki od vas se mogu uputiti i na kraće putovanjce van grada.

VAGA

Danas biste trebali da se okrenete zabavi i provodu sa onima koje volite i koji su vam dragi. Sigurna sam da jedni drugima možete da ispričate gomilu zanimljivih pričica i dogodovština. A verujem i da ćete za voljenu osobu pronaći neki pogodan momenat da budete zajedno...

ŠKORPIJA

Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt su izuzetno tvrdoglavi. Skoro isto kao i vi. Zato je najbolje da manete po strani neka ubeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan. Emotivno – moguće je da se osećate neispunjeno.