Astro

Ovnove nervoza danas ne napušta, Škorpije nerviraju sve oko sebe, a Ribe jedva čekaju da završe posao...

Šta su vama zvezde priredile za poslednji radni dan?

22.05.2020. - 06:30h
Ribe jedva čekaju da završe posao...
Ribe jedva čekaju da završe posao...foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky

STRELAC

Neke situacije u poslovnom segmentu vam jako odvlače pažnju. Moguće je i da ste zabrinuti zbog finansijskih priliva koji kasne a vama već „gori pod nogama“. U odnosu sa voljenom osobom više ćete se bazirati na fizičkoj strasti nego na emocijama. Nekima od vas naglašeni neobavezni kontakti.

JARAC

Ponašanja nekog od saradnika izbacuju vas iz takta, ali se trudite da održite kontrolu nad situacijom. I u okviru porodice danas možete imati određene distrakcije – moguće je da vas neko od članova familije pritiska ili vam unosi nervozu. Napeti odnosi sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Potrebno je danas da ostvarite jedan bitan dogovor ili sastanak, a nekako niste sto posto sigurni u sebe. Moguće je da budete nervozniji nego inače. Ipak, nemojte propustiti priliku koja vam se ukazuje. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima su danas više nego prisutni.

RIBE

Jedva čekate da završite sa nekim obavezama ili poslovnim projektom u koji ste uključeni, jer ste već pri kraju snaga. Obratite više pažnju na papirologiju ili neke sitne detalje. Emotivni partner može promeniti planove u poslednjem trenutku. Nešto teže ćete se uklopiti.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/