Astro

Bikovi ne mogu da pobegnu od obaveza danas, Vage očekuje susret koji dugo priželjkuju, a do Strelčeva stižu zanimljive vesti

Kakav dan je pred vama?

21.05.2020. - 06:30h
Bikovi ne mogu da pobegnu od obaveza danas
Bikovi ne mogu da pobegnu od obaveza danasfoto: Depositphotos/pressmaster

LAV

Niste završili sa nekim poslovnim obavezama i sada pokušavate da sve odradite do roka koji vam je dat. Biće vam pomalo naporno da uhvatite korak sa svime. Svesni ste da se jedna osoba malo poigrava sa vama, ali joj to trenutno dozvoljavate. I vama je zanimljiva ova igra.

DEVICA

Imate osećaj da ste uslovljeni određenim situacijama u poslovnom segmentu, ali trenutno ne možete da pronađete način da ovo izbegnete. Smatrate da se emotivni partner ne ponaša korektno po nekim pitanjima, ali se trudite da održite dobar odnos.

VAGA

Malo ste tokom ovog dana neorganizovani, gubite vreme na nepotrebne sitnice i teško izlazite na kraj sa detaljnijim i zahtevnijim obavezama. Nadređeni se neće složiti sa vašim načinom rada. Mogućnost susreta sa nekim ko vas jako privlači.

ŠKORPIJA

U prvom delu dana veliki broj obaveza i zabrinutost da li ćete sve uspeti da završite na vreme. Izdvojte prioritete i na taj način olakšajte sebi. Gužva vam smeta, više vam odgovara da radite potpuno sami. Emotivni partner nema dovoljno vremena za vas.