Astro

Subota: Vage na udaru kritike, Škorpije u emotivnom ćorsokaku, kod Devica strasno, strasno, strasno...

Kakav je dan pred vama sa astro tačke gledišta. Da li ste se učaurili ili ćete pustiti krilca - proverite!

09.05.2020. - 07:30h

LAV

Kontakti sa poslovnim saradnicima i kolegama su danas dosta zanimljivi, laki I opuštenije se osećate. Dobra atmosfera donosi I dobre dogovore. Emotivno – fenomenalno raspoloženje. Dobar dan za flert i avanturu. Naročito su večernji sati vrlo zanimljivi za vas.

DEVICA

Neke situacije izgledaju zahtevno, ali dobro se organizujte i krenite da rešavate jednu po jednu. Videćete i sami da ćete uspeti da obavite sve ono što ste zamislili. U emotivnim relacijama danas funkcionišete po principu strasti. Mogućnosti i za nova poznanstva, flert.

VAGA

Još jedan odličan dan je pred Vagama. Jedina stvar na koju biste trebali da obratite pažnju jeste kontakt sa šefovima. Možete “popiti” I manju kritiku. Dobre mogućnosti za finansijske prilive, ali i za dogovore koji će se pokazati kao vrlo isplativi. Emotivno - razmišljate o prošlosti I možete biti nezadovoljni.

ŠKORPIJA

Neke prilike koje vam se danas otvaraju u poslovnom segmentu ne želite da propustite, i pokazaće se da ste apsolutno bili u pravu. Izvanredne šanse, dogovori i kontakti. Emotivno – ne znate na koji način da pokrenete jednu komunikaciju koja je trenutno u zastoju.