Astro

Nedeljna astro prognoza: Bikovi i Blizanci uživaće u plodovima dobro obavljenog posla, pred Rakovima zanimljivi susreti...

Ovnovi neka povedu računa o ishrani, Lavovi uživaju u romantičnim tenucima s partnerom, a Vodolije bi mogle da naplate neka stara dugovanja... Šta su vama zvezde priredile na sedmicu pred nama?

16.02.2020. - 14:00h
Bikovi i Blizanci uživaće u plodovima dobro obavljenog posla
Bikovi i Blizanci uživaće u plodovima dobro obavljenog poslafoto: Depositphotos/yacobchuk1

LAV

Hrana

Još uvek ste u slabijoj fazi, pa ukoliko ste iscrpljeni i bez energije – potrebno vam je više crvenog mesa i svežeg povrća u ishrani. Pojačajte unos proteina, vitamina i minerala – kroz unos cvekle, spanaća, integralnih žitarica, ribe, pomorandži, kivija.

Ljubav

Nastavlja se period kada u odnosu sa emotivnim partnerom vlada mnogo bolja energija. I vi ćete početi da se osećate drugačije – trenuci bliskosti će vam jako prijati, a može se probuditi i ona romantična crta koju vi volite da sakrivate od svih, neki put i od sebe. U svakom slučaju – ovo su lepi dani za vas dvoje i gledajte da provodite što više vremena zajedno, prijaće vam. Slobodni Lavovi – pojačana druženja i kontakti sa prijateljima doneće vam dobru energiju i mnogo vedrih momenata. A može da se dogodi i neko interesantno novo poznanstvo i zanimljiva komunikacija sa ovom osobom.

Posao

Ulazak Marsa u vaše polje poslovne svakodnevice dodatno će pojačati dešavanja, doneti vam dodatne obaveze, ali i dovoljno energije da sa istima uspešno izađete na kraj. Vaš elan i volja jačaju kao i prodornost i ambicije, pa nije čudno što u ovoj nedelji možete privući zanimljive poslovne ponude. Dobar kontakt sa nadređenima i zanimljive informacije koje dolaze od njih. Neki od vas se mogu baš u ovom periodu odlučiti za pokretanje privatnog ili dopunskog posla.

Novac

Zastoj u segmentu finansija biće prevaziđen do kraja sedmice.

Zdravlje

Čuvajte se virusa.

DEVICA

Hrana

Manjak energije i manje probavne tegobe koje vas mogu pratiti tokom ove nedelje mogu se regulisati pravilnom i redovnijom ishranom. Potrebno je da unosite više biljnih vlakana a da izbegavate mesne prerađevine i brzu hranu.

Ljubav

Manje neusaglašenosti ili komunikacijski problemi sa voljenom osobom koji se javljaju početkom nedelje, brzo će se razrešiti ili nestati. Generalno gledano – vas dvoje ste ušli u mirniji i stabilniji period. Lakše ćete se razumeti, bolje funkcionisati i „osećati“ jedno drugo. Međusobna podrška je naglašena. Slobodni pripadnici ovog znaka – nedelja pred vama nudi makar jedno zanimljivo poznanstvo i dobar kontakt koji se lako može pretvoriti u vrlo podsticajnu i strasnu ljubavnu priču. Pored noviteta, i prošlost kod nekih postaje sve aktuelnija i možete poželeti da uspostavite kontakt sa bivšim partnerom.

Posao

Iako će izgledati da su neke situacije nerešive ili da ne možete ostvariti dogovor koji vam je potreban – vrlo lako se može dogoditi da se ovo reši samo od sebe već u prvoj polovini radne sedmice. Zbog retrogradnosti vašeg vladara Merkura – moguće je da ćete u poslovnim partnerstvima ili u kontaktima sa saradnicima nailaziti na zastoje, probleme, komplikovane situacije. Mirom, strpljenjem i spremnošću za dogovor ovo će se brzo regulisati.

Novac

Nedelja u kojoj ćete potrošiti više nego što ste planirali.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.

VAGA

Hrana

Iako su vaša volja i upornost da se držite zdravijeg režima ishrane dosta naglašeni, ipak vas u toku ove sedmice očekuju raznorazna iskušenja. Slatkiši će vam definitivno biti slaba tačka, ali teško ćete odolevati i pecivima, testeninama, brzoj hrani.

Ljubav

Nastavlja se period promenljivosti u vašim emotivnim relacijama. Da se razumemo – ništa ovo nije loše, samo što ćete jednog dana biti u super raspoloženju a već drugog će postojati napetost ili distanca između vas dvoje. No, sve će se ovo lako rešavati, jer vaš partner sada ima pravu inicijativu i sposobnost da vas pokrene i donese vam osmeh na lice. Slobodne Vage – vaša energija jeste dobra, puni ste akcije i pozitivnog raspoloženja ali emotivni period vam je takav da sada možete samo privlačiti površne odnose i laka flertovanja ili avanture. Ako je to ono što trenutno želite – samo napred.

Posao

Zastoji u poslovnom segmentu će biti kratkotrajni i rešivi. Da, doneće vam neke situacije povremeno glavobolju i nervozu, ali koliko god da neprijatno otpočnu – brzo će se i povoljno po vas završiti. Povermeni nesporazumi sa saradnicima i kolegama oduzeće vam delić dragocenog vremena. Obratite pažnju na papirologiju, mogući su problemi i teškoće. Sedmica je naročito dobra za one Vage koje se bave privatnim poslom – imaćete obaveza više nego inače i verovatno preuzeti previše na sebe.

Novac

Prilivi sa više strana. Novac od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Moguće su glavobolje, problemi sa hormonima, sinusima.

ŠKORPIJA

Hrana

Ulazak Marsa, vašeg vladara u znak Jarca – donosi vam period odgovornosti i fokusiranosti na ciljeve. Ukoliko je vaš cilj zdrav život i pravilna ishrana – onda je ovo pravo vreme i pravo mesto za vas. Samo vidite kako ćete da se izborite sa pojačanom potrebom za slatkišima....

Ljubav

Solidna nedelja je pred vama po pitanju ljubavi. Biće tu nekih finih i interesantnih trenutaka sa voljenom osobom, biće mnogo dobre energije, biće pozitivnih promena i iznenađenja. U svakom slučaju – nećete imati razloga da se žalite. Dobro, voljena osoba će povremeno umeti da bude previše naporna ili zahtevna – ali to nije nešto sa čime ne možete izaći na kraj. Slobodne Škorpije – sedmica koja će vas pomeriti, dotaknuti. U stvari, neće to uraditi sedmica, već osoba – neko će vas jako privući i situacija između vas dvoje će se uraganskom brzinom razbuktati. Uživajte i lep provod želim!

Posao

Vaš vladar Mars ušao je u polje koje vlada komunikacijom, okolinom, trgovinom, dogovorima, kratkim putovanjima, informacijama. Zajedno sa njim i vi ste ušli u period koji je izuzetno aktivan i podsticajan za vas. Očekujte tokom ove nedelje pojačane aktivnosti i moguće poslovne ponude i prilike koje će u prvom trenutku biti iznenađenje za vas, ali ćete shvatiti da ste ih i te kako zaslužili svojim trudom u prethodnom periodu. Značajni kontakti i važni dogovori su pred vama.

Novac

Nedelja dobrih priliva, moguće iz više izvora.

Zdravlje

Dobro ste.