Astro

Ovnovi danas s lakoćom završavaju sve zaostale poslove, Škorpije "jure" na 100 strana, a Jarčevi imaju neplanirane troškove

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak? 

13.02.2020. - 06:30h
Ovnovi danas s lakoćom završavaju sve zaostale poslove
Ovnovi danas s lakoćom završavaju sve zaostale poslovefoto: Depositphotos/AndrewLozovyi

LAV

Tokom prepodneva će se situacije koje su vam bitne odjednom pokrenuti. No, obratite pažnju na obaveze koje imate – nemojte ih ostavljati za kraj radnog vremena jer ćete biti ili preumorni ili kritikovani. Kontakt sa simpatijom može postati jači i kvalitetniji.

DEVICA

Učiniće vam se u jednom trenutku da neko od kolega ili saradnika radi protiv vas ili da vuče poteze koji vam ne idu u korist. Vrlo brzo ćete shvatiti da niste bili u pravu. Spremni ste da pružite više razumevanja i pažnje voljenoj osobi.

VAGA

Istina je da će se neki dogovori malo zablokirati, ili da ćete imati problem da sa saradnicima pronađete zajednički jezik, ali na ovo ne smete obraćati pažnju. Ne odustajte od onoga što ste zacrtali. Emotivno – jake mogućnosti za ljubavne susrete. Ne sedite kod kuće, izađite.

ŠKORPIJA

Bićete tokom prvog dela dana preokupirani dogovorima, jurićete na 100 strana odjednom. No, sve ovo će vam doneti veliko zadovoljstvo i rezultate kojih ćete i te kako biti svesni. U emotivnom segmentu – može doći do susreta sa osobom koja vam se dopada.