Astro

Lavovima bi bilo bolje da danas ne provociraju partnere, Ribe osećaju potrebu da voljenoj "saspu" sve što su do sada prećutkivale!

Nekome provod i nova poznatstva, a nekome napetost!

13.12.2019. - 07:00h

LAV

Danas imate inicijativu i spremnost da se posvetite poslovnom segmentu. Ipak, ne očekujte lako razrešenje situacija koje su vam bitne. Nervoza u odnosu sa emotivnim partnerom je naglašena. Ne provocirajte rasprave.

DEVICA

Iako je vaše angažovanje izraženo, teško je da ćete uspeti da ostvarite ono što ste namerili, jer je količina obaveza prevelika. Moguće je da ćete morati da prolongirate neke dogovore. Ne žurite sa izjavama voljenoj osobi. Prvo razmislite pre nego što joj nešto zamerite.

VAGA

Poslovni saradnici su pozitivno reagovali na vaše predloge ili inicijativu, ali nemojte potencirati da sve odmah završite danas, jer to neće biti izvodljivo. Neke reči emotivnog partnera shvatate kao provokaciju i odmah reagujete, i to vrlo burno.

ŠKORPIJA

Više nego uspešno funkcionisanje u poslovnom segmentu. Ipak, finansijskim delom nećete biti zadovoljni, jer su mogući troškovi ili odlaganje isplata na koje ste računali. U drugom delu dana vas vrlo pozitivno može iznenaditi inicijativa jedne osobe.