Astro

Bikovi danas "hvataju krivinu", Vage su zabrinute ali se trude to da sakriju, a Ribe lako "plivaju" među poslovnim obavezama

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

21.11.2019. - 06:30h
Vage su zabrinute ali se trude to da sakriju
Vage su zabrinute ali se trude to da sakrijufoto: Depositphotos

LAV

Vaše želje, impulsivnost I brzopletost danas vam mogu doneti teškoće sa novcem. Ne pozajmljujte od drugih, ali nemojte ni drugima davati teško stečene pare. Ne pretovarujte se obavezama, nešto nećete stići da završite na vreme. Neka nervoza stoji između vas i voljene osobe.

DEVICA

Još uvek vam neke situacije nisu jasne a I teško vam je da se previše opterećujete njima. Posvetite se onim obavezama koje maltene radite automatski, za one komplikovanije – ostavite drugi deo dana. Porodična pitanja vam oduzimaju mnogo vremena I živaca.

VAGA

Ne želite da onima oko sebe pokažete da ste zabrinuti zbog nekih situacija ili da ste opterećeni pojedinim pitanjima. Sa smeškom rešavate sve i držite se kao da je sve stopostotno u redu. U partnerskim odnosima nesklad između želja i realne situacije.

ŠKORPIJA

Znate šta želite, ali sve to ide “na preskok” ili izuzetno sporo, što u vama izaziva pritajenu nervozu. Ne umeju svi funkcionisati u istom tempu I na isti način kao vi. Prednost u ovom danu dajete svojim prijateljima, nauštrb partnerovih potreba.