Astro

Vage i Rakovi, ne kvarite dan ispadima; Bikovi, pa zar moraju baš danas da se rasčišćavaju problemi? Opušteno, nedelja je!

Ugledajte se na Device, one će uživati u lepim trenucima s partnerom.

17.11.2019. - 07:30h
Bez ispada
Bez ispadafoto: Depositphotos/Goodluz

LAV

Danas ćete dozvoliti da drugi organizuju vaš dan i možda je tako i najbolje, jer ste vi trenutno u potpunosti bez inicijative i pravog plana. Možda će vam teško pasti da dan provedete aktivni, jer bi vam više odgovaralo da se zavučete u kuću i kunjate. Ipak, nećete se pokajati. Dobar provod.

DEVICA

I vi ste danas najviše raspoloženi za odmor, ali ste i dosta okupirani razmišljanjima o finansijskim problemima, pa nećete imati previše volje da izlazite ili da budete aktivni. Ipak, dozvolite voljenoj osobi da vam organizuje makar zajedničkih par sati – prijaće vam njeno prisustvo i angažovanost oko vas.

VAGA

Prvi deo dana je dosta interesantan, podsticajan i pun aktivnosti. Ipak, od popodnevnih sati mogu vas iznenaditi neki nepredvidivi događaji koji će najviše biti vezani za emotivnog ili bračnog partnera. Moguće su kratkotrajne, ali dosta burne rasprave. Nemojte pokvariti ovako lep dan.

ŠKORPIJA

Mnogo toga ste sebi danas dali kao zadatak, i verovatno ćete veći deo i uspeti da ostvarite. Ipak, popodne donosi promene planova, jer je moguće da će iskrsnuti situacija koja će vas u potpunosti poremetiti. Doduše, niko ne kaže da će ovo biti loše – uživaćete u kontaktu sa jednom osobom.