Astro

Zanimljiv dan je pred Ovnovima, Bikovi lako završavaju sve poslove, a i Blizanci su u "šestoj brzini"

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

16.10.2019. - 07:30h
Zanimljiv dan je pred Ovnovima...
Zanimljiv dan je pred Ovnovima...foto: Depositphotos/adriaticphoto

LAV

Danas vaše reakcije u poslovnom segmentu moraju biti malo proračunate. Istina je da će se neke prilike otvoriti pred vama, ali nemojte odmah „trčati pred rudu“. Sačekajte pravi trenutak. Mogućnosti za avanturu i flertovanje. Interesantni kontakti preko društvenih mreža i prijatelja.

DEVICA

Jedna osoba sa kojom duže vreme sarađujete može vam danas pomoći da prevaziđete poslovnu situaciju koja je po vas neugodna ili komplikovana. Vrlo ste aktivni oko nekog, pokušavate da ga šarmirate i osvojite, ali vaši pokušaji trenutno nailaze na zatvorena vrata.

VAGA

Odličan dan, baš po vašoj meri. Osećate se dobro, puni ste energije i lako odrađujete sve ono što vam je obaveza. Nekih sitnijih problematičnih situacija na poslu će svakako biti, ali to neće uticati na vaše raspoloženje. Odličan dan za komunikaciju sa voljenom osobom, ali i izalazak sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Pažnja vam je danas rasuta i ne možete u potpunosti da se posvetite obavezama koje su vam važne. Neke situacije vam i te kako odvlače pažnju. Moguće je da kolege ili saradnici non stop traže neke usluge od vas. Vrlo intenzivan, ali verovatno kratkotrajan susret sa voljenom osobom.