Astro

Nova nedelja: Blizance sve nervira, Vage nervira što nema leptirića u stomaku, Škorpije mrtvilo u vezi. Ali, ima i dobrih aspekata

Detaljno pročitaje šta vas čeka u prvoj nedelji jeseni, iz burnih dešavanja se mogu izroditi odlična rešenja.

22.09.2019. - 18:00h
foto: Depositphotos/IgorVetushko

LAV

Hrana

Ulazak Sunca u znak Vage otvara period u kojem Lavovi moraju više pažnje da posvete svojoj ishrani. Ovo je uvek vreme u kojem ste vi nekako klonuli, u padu, u kojem je imunitet slabiji – iz tog razloga savetujemo vam redovne obroke u kojima bi trebalo da budu prisutne sve grupe namirnica.

Ljubav

Ili ne pronalazite prave reči ili je voljena osoba zatvorena za komunikaciju sa vama. Možda joj je dosadilo da sluša jedne te iste priče iza kojih ne stoje nikakva dela? Možda joj je previše malo onoga što joj dajete – pažnje, prisustva, vremena? A možda je jednostavno zaokupljena svojim problemima i ne uspeva da se uklopi sa vama. Šta god da je – rešenje postoji. Naravno, ne preko noći. Voljena osoba vam je potrebna, kao i vi njoj – zato gledajte da se uklopite. Slobodni Lavovi bi otpočeli nešto, jer evidentno je da postoji osoba koja vam se dopada, ali nešto vas koči. Možda su to neke neuobičajene okolnosti, možda vaša nesigurnost, a možda i udaljenost ili razlika u godinama....Pa, razmislite i odlučite šta ćete....

Posao

Pred vama je zahtevna, ali plodonosna nedelja. Zahtevna jer ćete zaista morati da angažujete sve svoje snage da biste je izgurali na pravi način. Plodonosna jer ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatom i ciljevima koje jeste uspeli da postignete. Biće u ovoj nedelji i nekih predloga i ponuda za koje niste sigurni da li su baš za vas. Ne žurite sa odlukama, jer svaka žurba bi se sada mogla pokazati kao kontraproduktivna. Idite mozgom i raciom, ne željom, nadom i snovima.

Novac

Nije povoljno vreme za investicije niti za trošenje bez reda i smisla.

Zdravlje

Premoreni ste.

DEVICA

Hrana

Ova nedelja neće baš ići na ruku vašem apetitu. On će biti promenljiv i nestabilan, sa velikim oscilacijama. Baš iz tog razloga – trudite se da ne preskačete obroke i da imate ujednačenu i zdravu ishranu.

Ljubav

Neke situacije vas jesu pomalo oneraspoložile, zakočile – ali to nema nikakve veze sa osobom koju

volite, u pitanju su druge životne okolnosti i situacije. Da, hoćete tokom ove sedmice povremeno biti nezadovoljni i sa osećajem da vam ništa ne ide na ruku, ali nećete dozvoliti da to na bilo koji način utiče na odnos sa partnerom. Slobodne Device – komunikacija sa osobom koja vam se dopada se odvija promenljivo i sa oscilacijama. Iako uživate u onome što se dešava, povremeno upadnete u preispitivanja i nesigurnost i počnete da se pitate da li ste drugoj strani zanimljivi toliko koliko je ona vama. Samo polako, do kraja nedelje možete dobiti pravu potvrdu zainteresovanosti druge strane.

Posao

Čekaju vas neki komplikovani odabiri i odluke koje biste najradije odložili, ali to je trenutno nemoguće. Na trenutak se možete osetiti sputano u okolnostima, čak razočarano u neke osobe od kojih ste očekivali veću pomoć i podršku. Iako na prvi pogled deluje da nećete ostvariti baš ono što ste planirali, dani koji su pred vama pokazaće da sve ide nekim svojim tokom, a bitno je da ide – napred. Budite strpljivi, vaš trud se hoće isplatiti, samo je potrebno vreme da vam to i pokaže...

Novac

Malo ćete se „stisnuti“ u ovoj sedmici – očekuju vas obaveze koje morate isplatiti.

Zdravlje

Problemi sa kičmom starijim pripadnicima znaka.

VAGA

Hrana

U nekim situacijama ćete imati kontrolu, u drugima – ne. No, kada je apetit u pitanju sada možete biti vrlo odgovorni ne samo prema svom izgledu, već najpre prema zdravlju. Napravićete dobar raspored i što je još važnije – pridržavaćete ga se.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom u isto vreme donosi i zadovoljstvo i nezadovoljstvo. Realno gledano – u vašem odnosu nema potresa, sve funkcioniše nekim svojim normalnim tokom i bez ikakvih trzavica. Postoje dogovori, postoji razumevanje, postoji jedinstvo. Pa zašto onda nezadovoljstvo? Možda iz razloga što imate sigurnost, ali nemate onaj pravi podsticaj, nema leptirića u stomaku i imate osećaj da zadovoljstvo dobijate na kašičicu. Slobodne Vage – postoji osoba koja vam je u mislima, ali je tu situacija nekako zakočila i odvija se ili previše sporo ili čak bez ikakvih dešavanja. Možete na kratko postati zbunjeni, nesigurni i u nedoumici šta da uradite. Sačekajte, brzo će se sve opet pokrenuti...

Posao

Naporna sedmica za vas. Mogući su problemi sa papirima, u dogovorima. Neke situacije će se prolongirati, što će vas onespokojiti i baciti u razmišljanja. Iz svega ovoga možete izaći bez problema, uz strpljivost, dobru organizaciju i promišljenost – a bar nje imate na izvoz. Komunikacija sa saradnicima će se polako popraviti i vi ćete do kraja nedelje imati rešenja koja su vam potrebna. Šta više – može ovde biti i lepih vesti i novih kontakata od kojih ćete u narednom periodu solidno zaraditi.

Novac

Trenutno osnova vaše sigurnosti i mirne glave jeste novac. Biće ga, ne nervirajte se.

Zdravlje

Sitnije zdravstvene tegobe.

ŠKORPIJA

Hrana

Ishranu ste jednim dobrim delom doveli u red – sada je samo potrebno da ne pokleknete pod iskušenjima, ali i da nešto više poradite na fizičkoj aktivnosti. I bićete tip – top. Odgovara vam piletina, ćuretina, riba. Potrebno je nešto više voća u ishrani.

Ljubav

U odnosu sa partnerom se ne dešava ništa. Sve je mirno. U nekim momentima vam ovo prija, ali u drugim nemate osećaj da vaš odnos bilo gde ide, već da je zapao u neku kolotečinu, mrtvilo. Škorpije će se na različite načine boriti sa ovim osećajem – neko će se zakopati u posao, neko će vreme provoditi sa prijateljima, neko će početi da čačka po prošlosti, a neko će u tajnosti flertovati....Slobodni – nešto je krenulo da se dešava, pa stalo. Sada uopšte niste sigurni da li se od vas očekuje da povučete neki potez ili da sačekate razvoj događaja. Sačekajte, iako će vam to teško pasti. Moguće je javljanje nekoga iz prošlosti ovih dana, ali to će vam doneti samo sentimentalnost na kratko, ništa više...

Posao

Povremeno imate talase nesigurnosti kada je poslovna budućnost u pitanju. Osećaj da ste zablokirani u ovoj nedelji s vremena na vreme može biti toliko jak da može uticati na obavljanje vaših dnevnih aktivnosti. Najgora je varijanta da pod ovim unutrašnjim pritiskom stanete – neophodno je da se usredsredite na dnevne obaveze i završavate ih na vreme. Neke situacije se hoće raspetljati u ovoj nedelji i malo vam olakšati, malo vam dati nadu da ipak jeste na pravom putu.

Novac

Iako će novca biti, osećaj nesigurnosti će ipak postojati.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Mogućnost padova i povreda.