Astro

Ovog ponedeljka na poslu: Device nesigurne, Strelčevima stižu dobre vesti, Lavovi pod velikim pritiskom...

Zanimljiv dan na poslovnom planu za mnoge znakove!

16.09.2019. - 07:30h

LAV

Danas ste pod velikim pritiskom obaveza, a biće I nekih neočekivanih situacija koje će svaki čas dolaziti na dnevni red. Ne odugovlačite, imate dovoljno energije da dosta toga završite. Ne ostavljajte ništa za sutra. Lako flertujete, a moguće je da će vam više osoba zaokupiti pažnju.

DEVICA

Muče vas nesigurnosti oko planova koji su vam veoma bitni. Bićete zabrinuti da li ćete uspeti da sve završite na vreme. Potrebno je da se bolje organizujete I sve će se rešiti više nego povoljno po vas. U drugom delu dana izlazak sa prijateljima i pokušaj da nekoga šarmirate, I to vrlo uspešno.

VAGA

Značajne informacije stižu do vas u toku dana, a mogu se vezivati najviše za finansijski segment, ali i za potvrdu dogovora koju ste željno očekivali. Dan je dobar i za komunikaciju sa osobom koja vas interesuje. Zavrtećete joj pamet svojim postupcima I porukama….

ŠKORPIJA

Jedan dogovor vam danas ide u korist i daće vam veliku nadu da ćete uspeti da ostvarite ono što priželjkujete. Neki od vas će se i finansijski ovajditi. Želje i potrebe prema emotivnom partneru teško ćete uspeti da ostvarite. Moguća je ljubomora I posesivnost u dužim vezama.