Astro

Ako je verovati horoskopu, ovo su najgore osobine vašeg znaka!

Svako od nas ima vrline i mane, a evo šta “kaže” horoskop – koje su vaše najgore osobine prema horoskopskom znaku.

11.01.2021. - 20:00h
Zodijak
Zodijakfoto: Depositphotos/painterr

Lav – egocentričnost

Lav je jako sebičan i usmeren na sebe. Nema tog partnera ili prijatelja koji ima veće probleme od njega, bolju partnerku/a, od njega ili bolji posao, psa. Sve njegove je najbolje, pa i kad nije. Arogantan je i pun sebe, ali to će se teško promeniti.

Devica – sitničavost

Device žele da sve bude savršeno i da svi ostali budu kao one. Onda bi trebalo da prestane da traži drugim ljudima mane i da im govori šta sve nije u redu, jer svako treba da gleda sebe. Kada nije zadovoljna sobom, ne treba kod drugih da traži šta može da se popravi, nego da se posveti svom životu.

Vaga – narcisoidnost

Vagama nije ništa bitno kao to da su one dobre, lepe i da se sa svima slažu. Po svaku cenu će biti fine prema osobama koje ne vole samo da bi dobile sve što žele. Mogu da se smeškaju nekom ko im se ne dopada baš, ali imaju neku korist od njega. Bitno je samo da uvek izbegavaju rasprave, traže komplimente i niko nikad nije bolji ili lepši od njih. Za njih tu nema kompromisa.

Škorpija – strastvenost

Škorpije imaju veliku potrebu da budu stalno svima privlačne. I zato ulaze iz veze u vezu dok se ne smire. Ipak, nije lako, jer su njihove strasti jake i stalno mogu da pokleknu. Požuda je veliki problem, ali se sa godinama može smanjiti.