Astro

Bikovi danas neće dobiti novac koji očekuju, Vodolije nisu sigurne da li da se raduju ili da budu zabrinute...

Ako je sudeći po rasporedu Zvezda, ova sreda neće biti ni malo jednostavna...

11.09.2019. - 08:21h

STRELAC

Moraćete danas da posvetite dosta vremena nekim situacijama koje smatrate u potpunosti nebitnim. Ipak, posao od vas to zahteva i vi ćete se dosta nevoljko prilagoditi. Moguće je flertovanje sa nekim koga znate preko poslovnih okolnosti ili sa osobom sa kojom vas je upoznao prijatelj.

JARAC

Danas se možda neće baš sve odvijati onako kako ste vi to zamislili, ali nemate nekih posebnih razloga za neraspoloženje. Umesto ovoga – posvetite se zaostalim obavezama ili tekućim poslovima. Nešto slabija komunikacija sa voljenom osobom, ali samo zbog njene opterećenosti obavezama.

VODOLIJA

Noviteti koji dolaze od strane nadređene osobe izazivaju u vama dvojako raspoloženje. Niste sigurni da li treba da se radujete ili da budete zabrinuti. Pustite, sačekajte da vidite u kom pravcu sve ovo ide. U emotivnom segmentu vrlo podsticajan dan, ali može povremeno biti naglašena ljubomora.

RIBE

Iako su vam početkom dana vaši planovi izgledali kao preterani, ipak će na kraju radnog vremena ispasti da ste ostvarili i više od onoga što ste očekivali. Slede vam i neke šanse za vanrednu zaradu. Ako danas provedete vreme sa voljenom osobom, osećaćete se kao na sedmom nebu.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.