Astro

Bikovi, danas jedan kolega pokušava da vam se predstavi kao prijatelj - ne nasedajte! Strelčevi dobijaju neočekivanu pomoć!

Danas može biti nesporazuma u komunikaciji za pojedine astro pripadnike, dok će drugi zaista uživati!

14.08.2019. - 08:10h

LAV

U prepodnevnim satima ste u najboljem raspoloženju i sve obaveze koje imate završite tada, jer će vas kasnije već uhvatiti statičnost i letargija. Najradije provodite vreme kod kuće. Ako bi partner još mogao da vam se pridruži i usput ponese i neku poslasticu da se osvežite – to bi bilo odlično.

DEVICA

Možda isprva nećete znati šta da uradite po nekom pitanju, ali ćete razmisliti i shvatiti šta vam je činiti. Potrebno vam je više slobode u odlučivanju ako radite sa partnerima. Najbolje ćete se osećati ako sa voljenom osobom prošetate ili odete u kupovinu nekih sitnijih potrepština.

VAGA

Od ranog jutra pozitivne okolnosti će se prosto „nameštati“ i ne bi bilo čudno ni da zaradite neki dinar koji niste očekivali. Uživaćete u pažnji koju danas budete dobijali od voljene osobe, a neke od vas očekuje i poklon koji će vas jako obradovati.

ŠKORPIJA

U prepodnevnim satima bićete nešto povučeniji, jer pokušavate da smislite strategiju po jednom pitanju. Veće aktivnosti su u drugom delu dana, ali nećete biti zadovoljni svojim učinikom. Lošije raspoloženje u kontaktu sa emotivnim partnerom. Slabo ćete reagovati na njegove pokušaje da vas oraspoloži.