Astro

Horoskopski znaci koji će vam zagorčati život - oni su pakao ako ste s njima u vezi!

Održavanje emotivnih odnosa nije ni malo lako. Mnogi ne uspevaju da sklope vezu koja će trajati, a neki horoskopski znaci sami sebi vole da stvaraju probleme i tamo gde ih nema, pa su tako u stanju da upropaste čak i savršen odnos. Drugi pak imaju strah od vezivanja...

11.01.2020. - 20:00h

Strelac

Kada započnete vezu sa Strelcem ubeđeni ste da boljeg partnera niste mogli da nađete. Sve je glatko, zanimljivo i živite avanturu. Ali kada se Strelac zasiti svega i počne da mu bude dosadno, tada počinje da vas psihički maltretira. I oni će se uvek setiti svoje prethodne ljubavi ubeđujući sebe da je baš taj bivši bio najbolji.

Jarac

Morate klještima da im izvlačite reči, poneki Jarlevi svojim partnerima nikada ne izjave ljubav. Njihov hladan stav čini to da se sa njima osećate kao stranac u vezi. Uvek imaju mnogo važnog posla i prioriteta, od kojih očigledno vi niste toga deo.

Vodolija

Oni su pravi prijatelji, ali za emotivnog partnera...neka hvala. Trebaće vam debeli živci da ukrotite osobu rođenu u znaku Voodolije. Pa ni ona ne zna šta hoće, a vama će da dosadi da pogađate i da živite život pun stresova i nesigurnosti. Ako ste spremni da ga pustite da živi kako on hoće, tek tada ćete imati savršen odnos sa njom.

Riba

Osobe rođene u ovom znaku se osećaju kao riba bez vode kad se suoče s situacijom koja bi mogla biti potencijalno opasna. Ribe se uvek i za sve oslanjaju na partnera. Ako ste spremni da ga dižete svaki put kad padne, onda je on pravi partner za vas.

Izvor: srbijadanas.rs