Život

Ljubav ulazi na usta?

Neretko se pominje da put do srca nekog momka ide preko njegovog stomaka, i da su, stoga, devojke koje umeju da kuvaju u prednosti. Zapravo, većina voli da pojede nešto lepo, tako da će oni koji umeju da kuvaju biti popularni, bez obzira na pol.
23.04.2014. - 09:37h

Tačno je da većina momaka voli da pojede nešto dobro. U početku će im kuvati mama, ali ako se dečku dopadne neka devojka, i onda još ispadne da ona ume dobro da kuva, i da hoće nešto lepo da mu skuva, vrlo je verovatno da će biti oduševljen. 

S druge strane, mnogo je i devojaka koje vole da pojedu nešto dobro. I, jeste, ako umeju da kuvaju, mogu i same sebi nešto da spreme, ali je uvek lepše kada se neko drugi potrudi oko vas. Ako dečko ume dobro da kuva, i hoće da spremi neku super hranu za svoju devojku, ona će time najverovatnije biti oduševljena, ne samo hranom već i njegovom pažnjom, time što joj i na takav način pokazuje ljubav, pogotovo što time pokazuje da ne spada u onaj stereotip momka koji kuvanje smatra ženskim poslom i ne bi mu palo na pamet da nauči ni kajganu da spremi.

Poenta? Mada u vezi stvarno nije presudno koliko neko dobro kuva, zapravo, nije neophodno ni da ume da kuva (naročito ne u vašim godinama, a ni kasnije većini to nije posebno bitno), većinu će oduševiti ako voljena osoba ume dobro da kuva i ako je voljna da kuva za njih. To ne važi samo za devojke koje umeju da kuvaju, šta god da stereotipi govore; i momci koji umeju i hoće da kuvaju biće jako popularni kod suprotnog pola.

Još nešto: kuvanje nije dobro samo da pojedete nešto ukusno i da tom ukusnom hranom „namamite“ dečka ili devojku, to je dobar način i da vas vaši prijatelji vole i rado vam dolaze. I da vas proglase omiljenim ortakom ili ortakinjom, dokle god ste voljni da spremate slasne zalogaje.
Nije da samo „ljubav na usta ulazi“, slično se može reći i za prijateljstvo i za popularnost – i bez obzira na stereotip o devojkama koje super kuvaju, i momci mogu da postignu istu vrstu popularnosti.

Izvor: krstarica